lördag kväll/natt

Håhå. Gårdagen blev så mycket bättre än Karl-Oskardagarna. Eller beror helt på hur man ser på det, men det var så sjukt mysigt. 

Ingenting blev som jag och Amanda hade planerat. Vi gick på EN konsert och det var The Raisins. Bra konsert, de nya låtarna var skitbra. Mh!
Sen gick vi hem till någon främling som hade fest och det var roligt. Sen blev jag utkastad, bokstavligen. Inväntar ett fett blåmärke på min käke nu alltså. Låg i en källare och blev ivägburen av en vänlig främling. Hamnade i en annans lägenhet på en madrass i ett kök. Och så slutade det med att jag, Amanda, Jonte och Mattias sov där. Eller sov, vi var fyra stycken som delade på EN madrass. Det gick inte så bra. Eller för mig gick det bra, mer Amanda och Jonte som blev lidande, jag ber om ursäkt.
Galen natt, måste jag säga. Men fan vad värt ändå. Askul!
På morgonen var vi så jävla trötta. Slutade i övertrötthet och vi låg och skrattade åt allting. Mattias tyckte att det var hysteriskt komiskt att jag fått stjärntecknet ormbäraren, eller snoppbäraren som jag envisas med att säga. Och den killens skratt, det skojar man inte om alltså. Jävlar vad han kan skratta. Haha galen!

Somnade till slut en liten stund till ute på soffan så att Amanda och Jonte skulle få en chans att sova lite på madrassen, de hade tydligen legat på golvet i stort sett hela natten. (puss)
Vid elva någongång gick vi runt och letade upp våra saker i alla olika lägenheterna vi befunnit oss i! Sen gick vi och åt, skippade bion. Åkte hem till Amanda, duschade, drack te och kollade på Titanic istället.


Lördag, söndag.

Jaha, jaja.
Jobb nu vid tolv, sen vid halv fem åker jag med Amanda m familj till Växjö.
Hoppas det blir ungefär som sist. Fast utan romantisk åktur i pariserhjulet med främmande killar. För kallt. Och ingen pardejt i parken på en gunga under ett täcke. För kallt. Det blir nog inte som sist. För kallt, liksom.
Fast det gör inget för det kommer bli kul ändå.
Sen ska vi sova hos Emil. Och imorgon ska vi på bio.

Och så var helgen v. 4 slut. Typ. (gissade bara på veckan, men tror att jag har rätt)

Ha det gött!

2: Min första kärlek


Okej. Min första kärlek.
Tror det var en söt kille som gick i klassen under mig. Han var gullig, skickade söta lappar till mig på lektionerna där det stod saker som: "Ja är kär i dej" och "du är söt" och så vidare och så vidare (VARFÖR ÄR DET INGEN SOM GÖR DET NU FÖR TIDEN?!)
Klart man föll liksom. Pladask. Vi blev ihop och det var så himla puttinuttigt. Vi var typ skolans par och hemma brukade vi leka Tarzan och Jane. Romantiskt. (Åter igen, varför gör man inte sånt nu för tiden? Jag menar Tarzan och Jane. Hur coolt är inte det.) Och så kom den första pussen och man visste typ inte var man skulle ta vägen, dels för att det var så pirrigt och dels för att det var så jävla äckligt (minns faktiskt att jag spottade jättemånga gånger efteråt, han såg det inte bör jag väl tillägga!)
Sen var det inte kul längre när man fick en lapp "jag gör slut" man bara: jaha. jaja.
Då blev man osams med killstackarn, han var dum i huvdet och så var han en player och så pussades han dåligt.
Ja det är inte lätt att vara liten.

Fast
min första största kärlek
det var nog the ark ändå.
de e bra grabbar de, när de gör slut så blir det på ett lite glammigare sätt än på en lapp.
jag menar, samlingsskiva och avskedsturnéer.
till skillnad från killen i lågstadiet.


1: Om mig.

Föddes i Växjö den 7e december 1992. Klockan var 20 över 10 om jag inte minns helt fel. (Ni vet, det var ett tag sen. Har så dåligt minne.)

Var väl en gnällröv precis som alla andra bebisar, när jag blev några år äldre blev jag kastad lite fram och tillbaka. Var nog lite för gnällig för mamma och pappas smak, för de gav bort mig till en familj som redan hade tre stycken barn.

När jag gick i lågstadiet var jag en plugghäst som typ ägde på att skriva långa noveller (Okej, de sög. Men då var de det bästa jag åstadkommit, svär. Inte för att jag hade något annat att skryta med.) Matte och engelska var något jag avskydde. Jag satt och lipade vid min bänk för att jag inte fattade någonting. Att bråka med tjejerna i klassen var min hobby. Jag menar; hur kul är det inte att säga emot allting och försöka ta andras bästisar? Askul. Lågstadieintressen, you know. I femman var jag typ bäst i klassen och lärarens gullegris och så fjäskade jag apmycket. När jag bytte skola och började sexan tyckte jag själv att jag var ascool och då var det bästa jag visste att prata skit om andra och skolka från tråkiga lektioner och komma med dåliga lögner typ som att jag letat efter min klocka som jag hade tappat i skogen (???). Sjuan var väl typ likadan. Jag var så jävla cool då, tror inte ens att ni kan tänka er.

När jag gick i åttan kom jag in i emoperioden, jag trivdes inte i skolan och blev en gnällröv igen och lärarna tyckte nog att jag var ganska så jobbig. Dessutom avskydde jag min klass, de var tråkiga och alla var likadana. Urtrist!

När jag sedan började gymnasiet började jag få tillbaks hoppet om människorna. Hamnade i en underbar klass där jag faktiskt kunde vara mig själv och de var inte lika hopplösa som de i Diö (min högstadieskola) var!

Nu sitter jag här, 18 år gammal och försöker berätta om mig själv. Det är svårt. Jag är jag, har alltid varit jag men jag har förändrats genom åren, förstår ni då?

Då och nu.
Ni ser? Glad tjej.


?????


du är fin, hatar dig för det. livet hade varit mycket enklare om du var ful och o-charmig.
fuck my life.







MH!
(älskar att vara sådär ytlig ibland, det är okej. visst?)


Ellö

Dagens vill vara:

Någon annanstans.
Inte här.
Hos Ellie.



Alla som är nåt, de fattar denna bilden.


Onsdag

Fick sovmorgon idag men det var jobbigt att komma upp i alla fall. Dessutom började jag dagen med att skaka ett yogurtpaket utan att locket satt på ordentligt så hela köket blev kladdigt. Fuck my life!
Jenny i ett yogurtpaket typ.

Sitter nu och planerar min arktour i mars. Hoppas allt blir som jag tänkt, annars: fuck my life. Igen.

Dålig dag, orka. Ska se om det finns nåt kaffe nu. Det är en mänsklig rättighet. Puss!

Min dag

Dryg dag i skolan, drack mest kaffe och hade gympa. Det var jobbigt, träningsvärk i fem veckor framåt- jao.

Efter skolan gick jag och Hampus och fikade. Sen åkte jag hem och var med Amanda. Vi pratade allvar och kollade på sorglig film, vi grät. Nu ska jag sova. Hejdå!



Mys

Aw, åh förresten.
Satt precis och läste en blogg. Hon har en unge som fyllde två år och hade gjort värsta barnkalaset. Fan vad mysigt, nästan så att man vill ha barn så att man kan ordna med ett stort jäkla barnkalas med massa ballonger och tårta och töntiga lekar och se barnet springa runt och vara jättelycklig och söt. Vill du göra barn med mig så smsa: "Barn" till 0738220016. 


Hejdå!




Godmorgon!

En måndagmorgon och jag är på otroligt glatt humör, faktiskt!
Min klass kommer inte förrän om en halvtimme så jag sitter här i min ensamhet, lyssnar på musik och dricker kaffe som min lärare var snäll och bjöd mig på.

Nu ska jag försöka arbeta lite, hihi.
Puss!


Saknar Jeppe, han är het.


Lördag

Känner mig typ såhär peppad på våren/sommaren:


Gäller att bjuda på sig själv, ni vet!


Hej

Jaha, då var man här igen.

Har haft otrolig hemlängtan nu i några dagar. Och nu kan jag inte fatta hur jag kunde ha det. Jag är redan trött på vädret och människorna.
Finns såklart undantag men de flesta fattar nog precis vilka jag pratar om.

Det var gött i Afrika. Solade och badade varenda dag. Gick och kollade lite i deras fattiga affärer med, köpte lite söta sommarkläder bara. Som får ligga i garderoben ett antal månader.
Trevligt, jao.
Ska snart gå och lägga mig, har bara sovit fyra timmar sen föregående natt. Fan vad kallt det är förresten.
Puss!

Breaking Up With God

Önskar att jag vore hemma så att jag kunde lyssna sönder The Arks nya singel. Snälla rara ni, lyssna åt mig!


Nyår

I fredags åkte jag och Amanda in till Växjö och mötte upp Ellie vid tåget. ♥
Sen gick vi på stan en stund, träffade på en snygg polis som vi stod och snackade med en stund, trevligt. Sen satt vi och fikade en bra stund, ganska trötta och överdrivet skrattiga. Ganska roligt, ja.
Sen när vi satt oss i bussen på väg hem kom en kille och frågade om vi kunde gömma honom för en knarkare följde efter honom och ville ligga. Haha, såklart fick han gömma sig vid oss. Sen frågade han om någon kunde låtsas att vara hans flickvän, jag blev den lyckliga. Som tur väl var blev knarkaren utslängd från bussen så han behövde inte ha mig till flickvän och han kunde slappna av lite, stackaren.

Kvällen hos Amanda var rolig. Det var trevligt folk och så. Vi var hemma hos mig en stund, Amanda läste min dagbok. Det var roligt, tyckte Amanda och Ellie i alla fall. Och Ellie tyckte synd om mig, antagligen för att dagboken var min enda vän när jag var liten. Haha! Sen åt vi knäck hos farmor, pratade även om bögar med henne. Alltid lika intressant.

Det var så satans kallt ute vid tolvslaget, och det blåste jättemycket. Men vi var i alla fall ute, i typ två minuter. Högst.
Sen in och somna. Vakna och sjunga fina sånger för Amanda. Äta frukost (-yeah rock'n'roll-) Följa ellie till bussen. Hem till Amandus igen och ha teprovning, drack tusen koppar med te. Färga mitt hår, äta, kolla på Eva & Adam. Hem. Sova.

Alltid trevligt med ett nytt år, eller vad säger ni? Får se hur gott det blir.


Så här kul har jag:

Hur gammal är du om fem år? 23
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? ingen
Hur lång är du? 166 cm
Vilken är den senaste filmen du sett? Dead meat, huhu.
Vem ringde du senast? Vet inte.
Vem ringde dig senast? Vet inte.
Hur löd det senaste sms:et du fick? "God natt!"
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa.
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda.
När såg du senast din mamma? 7-8 år sen.
Vilken ögonfärg har du? Gröna, typ.
När vaknade du i dag? Elva.
Vilken är din favoritjulsång? Oh helga natt- The Ark
Vilken är din favoritplats? Sängen. Hhehe.  
Vilken plats föredrar du minst? Bland dryga idioter. Typ skolan då. (fast min klass är awesome, såklart)
Var tror du att du befinner dig om tio år? Någonstans i Sverige med snygg kille/tjej, barn och hund. (fast nej.)
Vad skrämde dig som barn? Mamma och mörker.
Vad fick dig verkligen att skratta senast? Amanda.
Hur stor är din säng? Lagom.
Vem sov du senast tillsammans med? Ellie & Amanda.
Sover du med eller utan kläder på dig? Med.
Hur många kuddar har du i sängen? 3.
Hur många landskap har du bott i? Tusen.
Vilka städer har du bott i? Alla.
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror på vädret, såklart.
Är du social? Nej, helst inte.
Vilken är din favoritglass? Choklad. Mums!
Vilken är din favoritefterrätt? Något gott.
Tycker du om kinamat? Nej. Eller jo, det är helt ok.
Tycker du om kaffe? Kaffe är livsnödvändigt.
Vad dricker du till frukost? Vatten eller mjölk.
Sover du på någon särskild sida?
 Jag vet inte, jag sover ju? 
Kan du spela poker? Nej.
Tycker du om att mysa/kela? Helst inte.
Är du en beroendemänniska? Njae.  
Känner du någon med samma födelsedag som din? Känner och känner, vet väl någon.
Vill du ha barn? Någon gång hade det väl varit trevligt.
Kan du några andra språk än svenska? Nej.
Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
Föredrar du havet eller en bassäng? Fobi för hav. Och bassänger är väl ganska så äckliga, men hellre det än hav.
Vad spenderar du mest pengar på? Skivor.
Äger du dyrbara smycken? Ja.
Vilket är ditt favoritprogram på tv? Har inget.
Kan du rulla med tungan? What?
Vem är den roligaste människan du känner? Känner ingen jätterolig.
Sover du med gosedjur? Nej.
Vad har du för ringsignal? Om du möter varg- Detektivbyrån. 
Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej.
Vad har du närmast dig just nu som är rött? Rött är fult. (Skoja, men har inget rött på mitt rum.)
Flirtar du mycket? Eheh, lite kanske. På skämt, för det mesta.
Kan du byta olja på bilen? Olja? Bil?
Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej.
Vilken var den senaste boken du läste? Någon av Mari Jungstedt.
Läser du någon dagstidning? Händer.
Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
Dansar du i bilen? Nej, det kan jag väl inte påstå.
Vilken radiostation lyssnade du till senast? Vet inte.
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En emotjej som hade huggt av huvudet på en kanin. (Hade inget att göra när jag var hos Amanda)
När var du i kyrkan senast? Minns faktiskt inte, mammas begravning tror jag.
Vem var din favoritlärare på högstadiet? Anders såklart.

 


RSS 2.0