Kristofer & Erik

En Kristofer, en Jennö, en Erik.
Bra kväll, bra grabbar. Mycket bra!

Human Harbour

Idag släpptes Melody Clubs nya album Human Harbour på spotify. Melody Club – Human Harbour
Kan väl säga som så att jag har suttit hela eftermiddagen och rysit (oj, heter det verkligen så? rysit, ryst..? Lexikon någon?) av Dreamers Wasteland. Kören är jävligt vacker. GRYM! Man blir glad av såhär bra musik.
Jag vet en som ska kila till närmsta skivaffär på onsdag och köpa skivan. Riktigt bra!
Har väntat som in i på detta, även om jag knappt tröttnat på Goodbye To Romance än så är det alltid trevligt med lite nytt, ni vet.
Fan. Detta känns bra, kommer bli ett riktigt bra år med Melody Club, en turné är precis vad som behövs. (För det blir det väl, om jag inte fattat helt fel?)
Hoppas det inte krockar allt för mycket med Arks avskedsturné bara. Då får jag ångest. Dagens i-landsproblem, helt klart.
Melody Club. Only you can heal me. TACK FÖR DETTA UNDERBARA ALBUM! Vi ses i sommar. [love]

Jens, my love.

Alltså, jag saknar Jens.
Han är en sån sjukt snäll människa. Man blir helt lycklig. Alla borde vara som Jens.
Livet skulle vara så mycket mer värt då liksom.

Ola & Kristofer

Mina favoritkillar. Visst är de snygga?

MC

Dessa nya låtarna spelade Melody Club i Malmö i torsdags. Lyssna. Njut! (Visst längtar man efter nya skivan?)
Denna spelningen är dock från när de spelade i XL live.
Sweet Disaster & Dreamers Wasteland.

Melodifestivalen?

Fy skäms Sverige!
Hur kan ni vilja se Linda Bengtzing i finalen? Hon sjunger om exakt samma saker varenda jäkla år hon är med, tröttnar ni aldrig? Ärligt talat, det gör jag.
Melody Club. De gjorde ett lika grymt uppträdande som The Ark gjorde för 4 år sen. Exakt lika grymt. Om inte bättre. (Ooops, kommer alla arkfans börja hata mig nu kanske?) Och alla som gillar The Ark gillar typ Melody Club, så får inte riktigt ihop det här med att de åkte ut. Men whatever, de är väl för bra för melodifestivalen. Svenska folket verkar mer vilja ha artister som är med år efter år med låtar som låter exakt likadant som alla andra. Spännande tävling, javisst!
Melody Club: Ni var bäst ikväll, glöm inte det. Älskar er! [love]


& The Arks uppträdande. Det var helt otroligt, fan vad grymma ni är! Love.

The Ark & Melody Club

Jaha, då ska jag försöka berätta om min fina torsdag!
Började dagen med att ta bussen till Älmhult och fika med min finaste Louise Ljungberg. Vi pratade om en massa massa saker och så tog vi lite fina kort. Typ denna:
Louise är bra och fin!

Tog tåget vid ett-tiden till Malmö med Amanda och Jonte. Mötte Ellie där, sen Sandra och sist Pat. Därefter traskade vi bort till folk å rock där Nadja och Chloe väntade. Vi satt där i två timmar innan The Ark kom upp på scen och började spela. Så underbart. Fina fina fina Ark. Det blev Breaking up with God, Angelheads, Gimme love, Disease & sist men inte minst Calleth. Blev förvånad för jag hade väntat mig It takes a fool eftersom de spelat den i Stockholm i onsdags. Men jag klagar inte, ville höra Calleth you cometh I mest av alla låtar så. Efter spelningen var det signering.
Pratade ganska länge med killarna. Trodde det skulle bli jobbigt och ledsamt men det var riktigt roligt och Jens var hur rolig som helst, som vanligt! Älskar honom. Jag, Ola och Jepson började även prata om Jepsons försvunna jacka igen. Den som jag snodde (som jag inte gjorde), de bara: Var det verkligen du?
Jag: Men haha, nej det var det inte. Eller var det det kanske..?
Hahaha. <3
Sen pratade jag en hel del med Martin. Han hade fått för sig att vi träffats innan, det har vi inte. Så jag sa till honom:
- Martin. Tro mig. OM vi hade träffats innan hade jag kommit ihåg det.
Han skrattade. Söt!
Gustav H hade tydligen pratat med Martin om mitt projektarbete och Martin kom ihåg det. Glad!!
Och när jag sa åt Sylle att inte sakna oss för mycket så sa han: - Det blir svårt.
De är bra fina, de där killarna. De vet hur man ska få en sådär löjligt lycklig.
Lite bilder dådå. Tar dem som lagts upp på facebook av lite alla möjliga, själv äger jag ingen kamera.
Seeeen när det var över och The Ark var tvugna att springa iväg till sin bil som väntade på dem gick vi till stationen.
Några stack hem och så och jag väntade på Laroy som skulle med mig på Melody Club.
När han kom tog vi bussen till folkets park och letade upp Babel och gick in. Det var jättelite folk och vi satt mest och pratade, drack lite och väntade på att klockan skulle bli tio. Fem i tio stack han för att möta sin kompis. Jag stod längst fram vid scenen och trodde att Melody Club skulle komma ut vilken minut som helst. Vid halv elva hade de fortfarande inte kommit ut. (nu efteråt har jag sett att de tydligen inte skulle vara på scen förrän 22.30, det har stått olika saker på olika evenemang...)
Typ tjugo i elva började konserten och det var värt att vänta alltså. Riktigt jäkla nice att äntligen få se dem igen, efter nästan två år. (ett och ett halvt, men whatever.)
Kristofers energi smittar av sig och min trötthet var som bortblåst. De började med en ny låt som var jättebra. (Ser verkligen fram emot den nya skivan som släpps den 2 mars.) Sen drog de några klassiker, som t.ex Baby, Palace station, fever, the only ones, destiny calling, electric. Riktigt riktigt bra konsert.
Erik gav även mig sitt plektrum innan han gick av scenen. När det var slut gick jag och letade upp Laroy & Tommy för att sedan smita iväg igen och spana efter killarna i MC. Hittade dem inte först, däremot hittade jag en viss Martin Axén!
När Melody Club kom ut så hälsade jag på dem och sen gick jag tillbaka till mitt sällskap. De var inte riktigt lika roliga som Melody Club så jag smet iväg ännu en gång och stod och pratade med dem medans de signerade tröjor och sådant. Pratade med Nicklas om Kite, hörrni det kommer en ny skiva innan sommaren! Gött. Sen fick jag se Eriks fot, den var invirad i en plastpåse och det var väl inte helt bra med den om jag förstod honom rätt. De frågade även lite om Ark-konserten jag kom från.
Blev lite bilder med Kristofer och Erik. Nicklas & Jon lyckades smita iväg strax innan, orkade inte leta upp dem bland alla människor! Tjejen som tog korten lovade att mejla över bilderna så de kommer upp på bloggen när jag fått dem.
Innan Kristofer lämnade Babel fick jag testa hans höga, röda hatt. Ni vet denna:
Tyvärr har jag inget bildbevis på det, men Kristofer sa i alla fall att den satt snyggt på mig. Själv tyckte jag att den kändes aningen för stor.
När jag sagt hejdå och lycka till i Melodifestivalen osv osv så bestämde vi oss för att sticka, vi med. Tommy orkade inte åka tåg så han övertalade oss till att ta taxi till Höör. Han betalade allt (600 kronor!!!!!) så jag klagar inte. Det var jäkligt skönt att slippa tåget.
Väl hemma i Laroys lägenhet så var man rätt trött så jag pratade med Amanda en liten stund bara, berättade om konserten och så. Sen var det sovdags. Götttttttttt.
Dagen efter missade jag tåget med typ en minut? Så åkte med när Laroy skulle övningsköra, jag och Tommy (var har du Annika?) satt fint i baksätet och skrattade när han failade. <3 snällt. Mh.
När det var klart drack vi kaffe på ett mysigt café och sen tog jag tåget hem till Älmhult. Bussfan skulle tydligen inte gå ända hem så jag trodde att jag skulle bli fast i Liatorp i två och en halv timme, men som tur väl var var min farmor i affären så jag åkte med henne hem. Skönt!
Så .. ja. Det var väl vad jag hade att säga. Fin torsdag. Fina människor. Love! (Jäääävligt tveksam på att någon ens kommer läsa all denna text, men ... ah.)
Nu sitter jag mest och peppar på att få se dessa underbara band på TV ikväll.
Jens fick en minimarackas av Pat som han sa att vi skulle hålla utkik efter på tvn ikväll. Spännande!

lycklig tjej säger:

... okej, ska snaaaaaart berätta om hela min gårdag. Ska bara ta ett par djupa lyckliga andetag och tänka tillbaks för det var den bästa dagen i hela mitt 18åriga liv.
Bjuder på en video tills jag har drömt klart.
Angelheads igår. Hellll jeeeeeh. Man ser typ inte oss, vi sitter vid fönstret. Det är vi som stönar.

Natti natti!

Jag är trött och kissnödig, ska nog göra nåt åt båda sakerna nu!
Godnatt! [love]
Åh, imorgon ska jag träffa denna sötnosen!

arkeology

igår var jonathan här och vi fulade oss som vanligt.

Idag är jag mest trött och gnällig och lite ledsen, och glad. Och förväntansfull.
Imorgon ska jag träffa The Ark för första gången efter de kom ut med att de ska lägga ner. Kommer bli känslosamt men det blir nog väldigt fint också. Har fanimej aldrig gråtit så mycket som jag gjorde den 8e december. Kommer kännas fint att träffa Ola igen, allt känns alltid så bra efteråt. Och Jepson förstås. Och Jens! De andra har jag inte träffat, så det blir en upplevelse. Och en akustisk spelning, det kan inte bli annat än underbart. Blir antagligen en jävla massa tårar för kommer tänka att det är bland de sista gången jag ser The Ark. Någonsin. Även om det kommer bli en massaaa konserter i sommar så är det bara drygt ett halvt år kvar med dem. Det suger, måste jag medge.
I vilket fall som helst så ser jag fram emot morgondagen. 

i never want to let you go

Glömde att berätta om helgen i Växjö.
Men orkar inte skriva allt, men det var jättetrevligt i alla fall. På lördagen var det mys med Jonathan och Jonte och på söndagen tog vi det mest lugnt och på kvällen åkte vi in till stan och gick till musikhuset för att kolla när killarna löjlade sig lite i replokalen, det var roligt! På kvällen satt jag och Amanda i lägenheten i vår ensamhet och tryckte i oss 2 liter glass. Igår åkte vi hem och bussresan hem var galen! Vi satt och gapskrattade oavbrutet hela vägen från Växjö. Jocke som åkte i bussen med, trodde vi gick på nåt och han var ganska glad när vi hoppade av.
Idag ska jag bara städa lite och sen hoppas jag att Jonathan kommer hit! (behöver lite hjälp med ett arbete, hehehe)

absolutely no decorum

The Ark verkar kunna läsa mina tankar att jag är ledsen, för det kom nyss upp på hemsidan att de ska ha akustisk spelning och skivsignering i Malmö på torsdag. När jag ändå ska dit och se på Melody Club liksom, perfekt!
Så på torsdag ska jag alltså först träffa The Ark vid fem och sen vidare på en konsert med MC vid åtta. Mina två favoritband på samma dag, underbart!
Ska även träffa min fina fina Patti. 
Jag önskar att Ellie inte var i Österrike, jag önskar att hon var hemma. Kan ni ordna det med?

arkeology

Sitter och lyssnar på The Arks sista låt någonsin. Klart man blir ledsen, den är så jäkla fin.
Finner inga ord, jag önskar att Ellie var här med mig just nu.
The apocalypse is over



eh ok

såhär ser jag ut när jag inte har något att göra

Salo Ola Salo Ola

Sitter i Växjö i Emils lägenhet och har precis duschat. Vi har ätit gröt och druckit kaffe och väntar nu på att Jonathan och Jonte ska anlända. Ikväll blir det fest. Typ.
Dee e  nice!
Ett jättegrattis till världens bästa människa idag med förresten.
Grattis Ola! Inte varje dag man fyller 34 år.
Nu ska jag ha en mysig kväll och det får jag hoppas att ni med får. Puss!

Karl kram

Jag & Johanna är snygga. Visst är vi, va va?
Fast nej. Inte jätte.
Men gott med muffins, det var det!
Clara hade bakat muffins till Tommy som slutade idag
Det stod "En sån karl kram HR08" på dem. Alltså ett ord på varje.
Men han hade gått så vi åt upp dem själva. Helt okej om ni frågar mig!
Ska göra något nu så att tiden går lite fortare.
Och ja just det, det är loooooooov. Underbart!

Olála

Haha just det.
Kom på att jag gick förbi en sån här skylt när jag var på Kap Verde i januari:
Ola (eller Olá stod det på den skylten jag såg) är tydligen GB glass på portugisiska eller nåt. Man bara: "Eh... ge mig en Ola, tack!" Gott.
Kom och tänka på det nu när jag sitter och skriver en uppsats om nätdejting. Lite random kanske.

fredag morgon

Låg en bra stund och tänkte innan jag somnade igår och fan vad rätt allt känns för en gångs skull.
Jag är så glad att jag blev sviken och "lämnad". Jag är så glad att jag var ledsen och helt förstörd så att jag gick på den där festen för tre veckor sen (Tack Amanda för att du övertalade mig!). Det var det bästa som hänt mig (trots ... snefyllan, hihi).
För första gången i mitt liv är jag beredd på att försöka. Vill inte svika någon igen, det är inte värt det.
kdfmgslkdmgskgkdsmgf hatar att vara djup, men så är det.
Ska nu platta ner mitt rufs och kila till skolan!

Nu har min bejb åkt hem och jag känner mig ensam som fään.
Ska sova nu så att det blir lördag väldigt väldigt snabbt!

never shout never

Jag och Clara har fastnat för Never Shout Never. Varje dag sitter vi och nynnar med på hans låtar, världens mysigaste röst alltså!
SNYGG är han med, den där Christofer

hej hå

Kom precis på att imorgon är sista dagen innan lovet, IH! Underbart.
Snart Melody Club med andra ord <3
Nu måste jag städa mitt rum för Jonathan kommer snart. Pöss!

bajstorsdag

På med tretton kilo kläder och sen ut på en jättemysig, isig promenad till bussen. Kul!
Älskar skolan, det ska gudarna veta.

ark the ark the

Helt okej dag, fast nu är jag trött och en liten Jonathan vid min sida hade gjort susen. Imorgon kommer han nog, gött.
Idag tänkte jag be skivlagret köpa in Arkeology åt mig. Gick ju bra. Skivlagret har gått i konkurrs. FML! Den enda vettiga affären i Älmhult. Sluta att ladda ner all musik era jävla ashelveten!!!!!!!!!!!!! Finns faktiskt människor som fortfarande vill köpa skivor.
BAH.
Godnatt!
Föresten kolla på detta (tyvärr är inte hela klippet med, de spelade it takes a fool också, IH!):

Love!

Puss

Fin alla hjärtans dag igår. Verkligen!
Åkte till Växjö vid tre och mötte upp Jonathan och sen träffade vi Amanda på stationen, sen kom Jonte (nr 2) också. Så gick vi till Skåres och köpte en söt alla hjärtansdag-tårta som vi satt och mumsade på till en kopp kaffe. Det var mysigt!
Det jobbiga var väl att skiljas från dem och åka hem. De är världens härligaste människor, de där Jontarna.

Imorrn ska jag frukostdejta med Louise och sen ska jag vara i skolan en stund för att sen åka till Växjö och fira alla hjärtans dag med fina människor, mys! första året någonsin jag verkligen sett fram emot den dagen? hihi. 

Godmorgon!

Åh. Orkar. Inte. Jobba.
FML!
Nejmen det får gå, det är i vilket fall som helst väldigt skönt med sovmorgon!
Eheh orkar inte fixa mig idag, kunderna får stå ut med en halvskabbig servitris denna lördagen.
PUSS, ha det gött!

vilket jävla skitsnack

Helt okej dag. Dock väldigt jävla irriterad på religionen då en kille satt och bokstavligen skrek att han hatar judar. Så jävla respektlöst och jag blir arg så fort jag tänker på det. Han var helt säker på att HAN hade rätt och de var dumma i huvudet osv osv. Kanske var någon jude i klassrummet, vem vet. Den personen blev antagligen väldigt sårad i så fall. Jävla trams, bete dig och lär dig respektera alla människor för dem de är!
MH!
Sitter här och saknar J och längtar efter nästa vecka. Ska jobba i helgen och det känns inte så lockande, orkar inte. Sen längtar jag ihjäl mig till MC-konserten. Är lite festsugen om man säger så.
PUSS!

Jag trotsade min kärlek och lämnade allt, var kall som en isbit för ensam var stark.

MELODIKLUBBEN OH YEAH

Ska se Melody Club i Malmö om exakt två veckor. GLÄDJE!
Fri entré och allt!
Världens goaste killar, jaoooo!!!!!!!!!!!

Oliver d e gott d, fast ne

Ge mig tips på en bra Oliver Twist-recension och jag bjuder på glass, eller nåt annat gott.

halleola..h

Ehhhhh
borde göra lite läxor och sånt. men det är så jäkla svårt att koncentrera sig!
Antingen har jag druckit för mycket kaffe eller så är jag bara väldigt kåt på Ola.
Vet inte riktigt.

Olala

http://sverigesradio.se/api/radio/radio.aspx?type=db&id=2897998&codingformat=.m4a&metafile=asx
Haha, mejlade in till p3 populär och erkände för Ola att det var jag som snodde Jepsons jacka en gång i tiden (såklart var det inte det, men önskar nästna att det var så) och de läste upp mejlet i radion! Väldigt otippat. Inte så smartatt sitta i skolan med hörlurar och höra Ola säga: "Jaha Jenny, hoppas du trivs bra i jackan!" haha gud.
Det var kul, ja.
Sötaaa!

Onsdag

Nu ska jag sova!
Har precis kommit hem efter en mycket fin eftermiddag med Jonathan i Älmhult. Ikea och allt det där ni vet. Har även vandrat runt i en mörk skog. Fast nu körde han tillbaks till Växjö, det händer nog lite mer saker där.
Så att eh..
Jag är glad, hejdå!

5: Vad är kärlek?

ATT JAG OCH JONATHAN SKA EFTERFESTA MED THE ARK PÅ KAFÉ DE LUXE DEN 25E MARS. KÄRLEK PÅ ATT DET FINNS NÅGON SOM VILL OCH FÅR GÅ PÅ DE LUXE MED MIG. PÖSSS!!!!!!!

4: det här åt jag idag

En styck Ola. Han var god!
Mmm..

Ellö, stay with me

Ehk, så sitter man i sitt rum igen.
Har haft en finfin helg hos min Ellyyy. I fredags satt vi och fikade på Emriks med milkshake och semla och spanade ut på gatan om en snygg man skulle ha vägarna förbi. Sen så gick vi på Shock, "Tjock" hahaha, (yeah tjock'n'roll) och så ringde min gamla BFF Christoffer som jag inte träffat på tre år så vi bestämde träff med han och det var trevligt att träffa den pojken igen må jag säga. Vi gick satte en fes ("MEN DET HETER JU FES") på en docka. Hysteriskt roligt tyckte vi. Hysteriskt o-roligt tyckte hon som jobbade där.
I lördags blev det en tur in till Malmö city igen, inte så länge dock. Vi shoppade 6 stycken cd-skivor för totalt 140 kronor, inte illa va? På kvällen blev det mys, partyparty + melodifestivalen som förövrigt söööööööööög och det var allmänt pinsamt och man får nästan lust att säga upp bekantskapen med Sverige. (Tacka vet jag Melody Club, de kommer vara grymma. Känner det på mig!) Åeh. Danny är ful och äcklig, rapparen som inte ens kan svenska var ful och äcklig, Pernilla Andersson är ful, äcklig och har en glugg som borde fyllas igen. Och så låter alla typ likadant. Bajsfestivalen.

Idag åkte jag hem till Älmhult, gick och drack kaffe med Hampus och två timmar senare satt jag på bussen hem.
Allt känns förjävligt, jag saknar Ellie. Tack för att du finns, knäppa människa!

JEN+LIL=MUMS!

Är hos Ellie och här trivs jag som en fisk i vattnet. Om man säger så.
Ja ni ser själva
Vet inte riktigt, men det är nåt med mig och Ellie. Jag blir så het i hennes närvaro, hon får fram kvinnan i mig, visst?

min dag och andra saker

Idag fick jag och min klass kolla på särskolan, fan vad lyxigt de har det. Tänkte nästan säga att jag är avis, men det vore nog ganska fel ändå.
Sen fikade jag med Louise, det var trevligt. Hon berättade att jag sprungit fram och hånglat upp henne på älmhultsdagarna i somras. Tänk, det hade jag inget minne av!
Hahaha och så satt jag och Alle och cpade som fan i bussen, höll på att dö av skratt. Citera torkel i knipa (biaaaaaatch), leka mongo och typ ... prata om cpsjuka saker är det roligaste man kan göra med den människan i en buss på väg hem från skolan. 


HAHA, asgammal bild från när vi lekte titanic en gång i tiden
"SLÄPP MIG INTE, VI SJUNKGER!!!!" ... ja herregud.


I helgen blir det massor med mys i Malmö. Det ska bli trevligt. Komma hemifrån och så liksom, träffa världens bästa Ellö.
Ehhkkkkkkkkk, jag dör av sömnhet nu, måste bara spela klart bubbleshooter (LOVE MH) pöss

3: Min familj

Alltså, för att göra en lång historia kort så håller vi tyst om min familj.


en typiskt mej-grej

Satt och diskuterade kärlek och sånt trams med Amanda igår. Jag kom fram att tjejer är nog min grej och Amanda håller sig till sina killar.
Idag skickade jag sms till Amanda och råkade visst låta väldigt kär i en kille. 
Fick svaret: Är inte du lesbisk?
Jag börjar imorgon Amanda, imorgon börjar jag.

Nu ska jag öva på mitt förbannade dryckesprov på hundra frågor typ.


RSS 2.0