love child

Sitter och dricker vodka/julmust och äter ballerina medans mina fina men ack så aspackade pojkvän ligger däckad i sängen och Jocke och Pierre sitter i soffan och pratar. Allt känns rätt bra förtillfället, ärledig imorgon och i övermorgon.
Ska se breaking dawn imorrn, wieeeeeeeeehhh. Längtar :'DDDD har längtat i över ett år? Jäklar. 


Ska vara social med mina kära nuhhhh, puss & kram osv osv.

OTJ

Borde man gå på Ode to joy den 26e? Ganska sugen, om man säger så.

en vacker dröm


Haft en extraordinär helg.
Festat med lite The Ark-medlemmar. Party party. Lurat Jens på "puss på kinden"-leken. Patricia utnyttjade mina högklackar och fällde mig lite då och då. Sylle ska skriva om mig i tidningen på tisdag, "hon som ramlade på dansgolvet hela tiden". Få Jenskramar som värmer ända in i hjärtat. Bäst!
Även fått se Simons band Du Pacque live. Bara det att få träffa Simon igen var fantastiskt. Insåg hur otroligt mycket man har saknat honom, att stå och prata om allt mellan himmel och jord, sist jag träffade honom var på Kafé de luxe, när vi dansade crazycrazy till Karlsson på taket, fina tider det. 8 månader sen. Lång tid.
Sitta i mitt kök, spela kort, lyssna på mysmusik med fyra goda vänner. Dricka grogg efter grogg. Skratta så att man får sådär ont i magen. Somna med sin bästa vän vid sin sida i sängen. Med sin spinnande kattunge på armen.
Vakna (en aning bakis, men ack så glad ändå) av att fina Matilda står och lagar frukost.
Myshelg. Mer sånt tack.

jag var ingen, du var aprilhimeln

Livet rullar på.
Jobbar, äter, sover. Typ.
Lite fester lyckas man klämma in lite här och där ibland med, fint det! Har haft 3 fester i min lägenhet nu, alla 3 har varit mer eller mindre lyckade. Fina människor man har runt sig, faktiskt.
Idag ska jag på julmarknad och det känns lite konstigt ändå. Tycker såklart att det är supermysigt. Älskar julen på alla sätt och vis. Men har inte riktigt fått in i huvudet att sommaren redan är över. Har varit den underbaraste sommaren någonsin, helt klart.

RSS 2.0