Glad Påsk!

Har haft en underbar start på mitt påsklov.
Karlshamn med Matilda, vi bodde i stugan och det var awesome!
Torsdagen och fredagen tog vi det mest bara lugnt och gick omkring vid havet, på klipporna, det var supermysigt! På fredagskvällen handlade vi på city gross och fick med oss lite hårfärg så vi färgade håret på kvällen, haha.
På lördagen tog vi tåget till Karlskrona och gick runt där tills jag fick huvudvärk och ville åka tillbaks till Karlshamn. När vi kom tillbaks bakade jag lite minttoppar som blev jättemumsiga och sen somnade jag på soffan för att sen vakna med världens huvudvärk. Men sen fick jag i mig ipren och vatten, och Matilda lagade mat och det var så gott så. På kvällen kollade vi på körslaget, drack te och hade det mysigt!
På söndagen hade vi båda sån hemlängtan att vi inte ville stanna tills på måndagen så vi började städa och packa, sen fick vi skynda oss som fan till tåget och kom fram två minuter innan det gick. Sen fick vi åka tåg och vänta Hässleholm och sen fick jag åka buss och fick gå inom Amanda och låna toaletten innan jag äntligen kom hem och kunde sova i min egna säng.
Underbar helg, borta är bra men hemma är fan bäst!
Idag har jag träffat Anna & Julie, och sen suttit hos min söta farmor en stund. Vi spelade kort och hon löjlade sig och trodde att jag fuskade för att jag vann!
Imorgon ska jag ta det lugnt och på onsdag och torsdag ska jag jobba. Ska bli kul, faktiskt! :) behöver pengarna om man säger så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0