Dag 9: Min tro

Jag tror på något, men jag vet inte riktigt vad.
Jag tror på att någonting händer efter att vi dör, jag hoppas på det i alla fall.
Jag vill så gärna tro på någonting, allt känns så meningslöst annars.
Jag tror på att vi kommer till ett bättre ställe, förr eller senare.
Typ till The Ark World. Hade varit fett.

Dag 8: Ett ögonblick

Ett lyckligt ögonblick.
Hahahahaha
Fyfan vad loj bild. Men man blir glad av den i alla fall!

Dag 7: Min bästa vän

Detta är min bästa vän sen femton år tillbaka:
Amanda. (& åh. vad man längtar till siesta nu.)
Jag älskar dig!
Only you can make my life worth living.


Och så har vi dessa med:

Också väldigt viktiga vänner i mitt liv ♥
Att säga att Ola är min bästa vän känns bra, han vet bara inte om att han är det än!

Ola

Kolla in Olas ögon.
Inte ens jag kan förstöra denna bilden för han är verkligen vacker, IH!

Ola & Moto boy

Cilla tog så sjukt fina bilder igår, och jag fastnade verkligen för denna.
Ola & Oskar. Vackert.

torsdag, fredag

Torsdag 24/3:
Direkt efter skolan så tog jag tåget in till Växjö så var där prick ett ungefär. Sen gick jag till de luxe och pratade med Nils så att jag verkligen skulle kunna komma in på konserten, det löste sig väldigt bra!
Efter det gick jag till Palladium och blev riktigt förvånad över att ingen var där, jag menar.. vissa arkfans köar väl i timmar? Eller har jag missat något? Så satte mig ner där inne och drack kaffe och åt "The Ark-bakelse" som det så fint heter. Den var mumsig! Så dök Cilla upp, hon hade suttit i ett annat rum. Så jag fick sällskap i alla fall! Fick låna hennes dator så kunde blogga lite och facebooka lite. Amanda kom vid halv fyra och då gick vi till ICA och handlade frukt och sånt. När vi kom tillbaka till Palladium så stod det några snyggingar precis innanför. Dvs Ola, Jens & Oskar Humle bo. (Trodde först Oskar var Martin för han stod med ryggen mot mig, sen blev jag alldeles överlycklig när jag såg att det var Moto boy i egen hög person som var där, absolut inget illa ment mot Martin nu!) Så vi pratade med dem. Tillägger att Ola bara: "Åh det är ju ni som är härifrån!" SÖT? Mh! Och Jens. Vad säger man. Jens. Jag älskar honom! Den människan gör mig lycklig! Och även Oskar mindes mig och Amanda från Liseberg i somras, han tyckte att det var en jättefin spelning. Gulle!
Seeeen kom även Simon, the one and only. Ännu en man som man har saknat otroligt mycket sen sommaren! Så vi stod och pratade med honom och så en bra stund, kollade på de nya tröjorna. Pratade om vad som hänt sen sist vi sågs och vad som ska hända osv osv.
Man började bli lite rastlös framåt fem- eller sextiden. Jag och Amanda gick en sväng för att få lite luft. Blev intervjuade ett antal gånger, fotograferade. (För att vi var två av de tre första som var där då.)
Vid sju fick vi inte köa inne längre så vi ställde oss precis utanför ingången och då hade det kommit en hel del människor! Vid åtta var det insläpp, skiljdes då åt från Amanda, hon upp på läktaren. Jag & Cilla längst fram i mitten framför scenen. Vid nio hände det! Eller ah, strax efter.
Inledde med modern days, följt av Clamour & efter det BUWG. Alltså, det var en fin konsert, men publiken var sådär. Sen är ju Olas specialitet att få igång en publik så det var helt okej i alla fall! 
Vid Olas prat precis innan it takes a fool kom tårarna och det kändes ändå helt okej att gråta när man står precis framför mannen som hållt en på fötter i alla dessa år. När Ola står och säger att vi är lyckliga idioter, och att allt de stod för då står de för nu och kommer stå för det i hela livet. För det är ju så det är, visst? Och It takes a fool har, eller ÄR rättare sagt verkligen en räddning för mig. På riktigt! (Robert Jelinek från The Creeps sjöng även med i denna)
Btw. Jag grät, jättemycket. Vid apocalypse grät jag. Ännu mer. Då grät jag jobbigt mycket, hur kan man låta bli? Deras sista låt någonsin. Som handlar om OSS.
Men i alla fall, de spelade The Homecomer och The Lamb. Jäklar. Fint var det. OCH fina fina Moto boy kom in och sjöng med i Let your body decide. Vackert!
När konserten var slut mötte jag upp Amanda, vi snackade med Simon lite. Hjälpte han plocka ihop lite saker, sen stack vi till stadshotellet och kissade. (Simon följde inte med!) Så kom Jonathan och hämtade oss där och skjutsade hem oss, snällis!
Fredag 25/3:
Klockan ringde kvart i sex. Ih. Tre timmars sömn typ, på tok för lite.
Åkte till skolan. Jag och min klass blev utskällda av en munk på religionskunskapen, hysteriskt roligt. Åkte hem från skolan. Fixade mig, tog bussen till Växjö, gick till Palladium och träffade på mina fina vänner som hade suttit där hela dagen! (Kan tilläggas att jag kom vid klockan sex på kvällen.) Lyckades, otroligt nog, fixa en biljett till kvällens konsert. Helt oplanerat. Blev glad som fään. Så gick vi en sväng på stan, träffade på Martin (inte Oskar, haha.) sen var det bara att ställa sig där ute i kön igen och vänta på att få komma in. Jag och Pat var väldigt lättroade må jag säga. Kanske dyker upp bild på det, vem vet!
Insläpp vid åtta, igen. Tog plats längst fram, men lite för långt till höger, men ändå helt okej plats för att kunna kika på Jens! Jag och Aino stod och väntade förväntansfullt tills klockan var nio.
Så mycket bättre än igår.
Mycket kontakt med Jens, jag säger det igen; den mannen gör mig lycklig!
Och Ola var feeeetttt sexig och feeeeeeett läskig när han hängde och klängde uppe på balkongräcket under Laurel Wreath, såg livsfarligt ut. Men satan var het han var, förlåt; är. Moto boy och Robert var med även på fredagskonserten och de var fantastiska!
Efter konserten skyndade jag bort till de luxe och kom in rätt fort ändå! Men fan vad folk det var! Mötte upp Jonathan där inne någonstans.
Martin & Jepson dök upp efter en liten stund och dj:ade. Har inte sån stor koll på vad det var för band de spelade, men det var sjukt skön musik iaf! Ja ni kan tänka er. Sen kom Jens och han var så myyyysig. (<3<3<3<3) vi pratade lite, töntade oss. Så stod han och höll om mig när vi pratade och sen kramade han om mig hårt och helt länge (!!!!!!!!) OCH PUSSADE MIG PÅ KINDEN precis innan han skulle gå till baren, kan ha varit önsketänkande. Men tror fan inte det. IH! Han gör mig lycklig (tredje gången nu, vet.) Sen kom lilla Ola och ja, vi tog kort och han lovade mig en dans senare! (Hahaha han är sjukt skön att dansa med!!) Håhå. Sen kom Oskar som OCKSÅ lovade mig en dans, han skulle bara köpa sig en öl först. Vet inte om han ville vara full för att genomgå en dans med mig. Hahaha!
(Fan vad mycket jag skriver förresten, men ni vet. Man bara måste.) Träffade även på Leari och Sylle lite här och där bland alla människor. Jonathan som försökte dansa med mig sa att jag såg ut som ett barn i en godisaffär. Ja det kan nog stämma, haha! När klockan var typ kvart över ett så ville Cilla köra hem, hon skulle upp tidigt idag och åka till Norrköping så det var rätt förståeligt. Men precis då började Jens och Jepson spela "Karlsson på taket" och då kunde jag bara inte gå, jag hittade Simon så vi stod och skreksjöng Karlssonlåten i ansiktet på varandra och så pekade han på scenen och sa: Vad står du här för? Så jag hoppade upp på scenen och sjöng... (det var andra där med, såklart, haha!) SEN BÖRJADE DE SPELA "KOLLA KOLLA". Då kunde jag såklart inte heller gå, så jag stod kvar på scenen. Precis brevid Jens, fast han stod i dj-båset så det var ju en sån halv trävägg mellan oss. Men vi stod i jämnhöjd och stod och kollade på varandra och pekade och hade oss! Så precis innan jag skulle gå så räckte jag över handen och sa hejdå till Jens och han höll kvar jättelänge och tackade mig för ikväll och allt. IH! Sen skulle jag bara leta upp alla andra och säga hejdå så hittade först Oskar Humlebo och när jag sa att jag skulle gå så sa han: "Nej, ska du hem? Vi skulle ju dansa!" Och jag typ: "Men kom igen då!" Så dansade vi helt galet i två minuter eller något, sen kramades vi och jag tackade för en sån fin konsert och då sa han: "Du, tack för att ni är så fina!" DÅ var jag nära att börja gråta, men sa istället: "Vi ses i sommar!" Och fick svaret; "Det gör vi, helt klart!" Sen kramade jag om Ola innan jag åkte, och Leari som frågade vart min kille tagit vägen, och jag när jag sa: Öh... jag vet faktiskt inte..." så skrattade han. Haha allt var helt galet, tror att jag sa hejdå till Jens minst fyra gånger för jag blev alltid kvar efter varje gång jag sagt hejdå.
Sen gick jag Cilla och Sara till Cillas bil som var på andra sidan järnvägsstationen. Blev akut kissnödig så fick sätta mig bakom ett hus, för er som finner det intressant. Ehehe. Väl hemma insåg jag att jag druckit nååågra cider för mycket för jag var sjukt snurrig. Hamnade i säng, sov, vaknade vid halv åtta, illamånde som fan. ALLTSÅ HALV ÅTTA? Kunde jag inte fått sova några timmar till i alla fall. Men så äääre!
Just det, precis innan jag skulle gå igår mötte jag på en galet snygg kille. Jag hade sett han flera gånger under kvällen och jag var bara tvungen att fråga han för jag var 100% säker på att det var en bror eller släkt av något slag till Kristofer Östergren. Alltså de var så sjuuuukt lika! Samma näsa, mun, haka. Han hade halvlångt blont hår. Haha han var sjukt snäll i alla fall, typ kramades och sa att jag verkade... bra? Haha och jag bara: "Tack, du med! Eh, är du släkt med Kristofer från MC?" Han: "Nej, jag är faktiskt inte det. Men jag brukar få höra att vi är lika."
Jag tror honom inte. De var verkligen identiska.
Jaja, jag är i vilket fall som helst sjukt glad. Världens bästa kväll igår! Det här lever jag länge på. Jag kommer inte vara ledsen över att inte kunna gå på fler konserter nu i vår. Siesta blir antagligen min nästa Ark-konsert. Ih! Nu peppar jag inför Håkan Hellström den 9 april istället, woho!

ÅH

Världens bakfylla idag men fan vad väääääääääärt!
Alltså. Åh. Ska bara duscha och knapra lite huvudvärkspiller sen ska jag sätta mig ner och skriva om mina underbara dagar!

jrnjgjnskfd

bästa kvällen i mitt liv punkt

<3

Jag vill bara berätta om hela min dag nu, men jag orkar inte.
Är helt sluuuuuuuuuuut! Ont i halsen, osv osv.
Men dör, så fint, detta var precis jag behövde. Nu mår jag mycket bättre än vad jag gjorde för några dagar sen!
Detta kommer jag leva på länge, länge.
Imorgon ska jag festa med dem på de luxe, fan vad fint!

Tack!

... för att ni finns! I alla fall ett tag till.
Underbar dag, kväll, konsert, natt.

väntan

Allt har löst sig, jag kommer att komma in på konserten. Snälla Nils Hector löste det åt mig! :D sitter nu på palladium och väntar fint på insläppet, bara 5½ h kvar! 6½ tills det börjar. Längtar!!! :D Amanda kommer om en timme och tjugo minuter!!

The ark ikväll!

Nu ska jag åka till skolan, kolla på en film & diskutera den samt äta tårta. Sen tar jag tåget in till Växjö och sitter utanför Palladium i några timmar. Rätt så tråkigt, jao. Men det får rätt vara värt det! Men först ska jag till de luxe och prata med dem så att jag verkligen kommer in på konserten, känns bra att veta det innan man köar liksom eheh.
Hoppas på det bästa, och bäst för er att ni gör det med!
Kyyssssssssssss!

Dag 6: Min dag

(Haha, glömde visst bort att jag hade ett sånt där tema att följa...)
Min dag har varit OKEJ!
Inte bra, inte dålig, den har varit okej!
Vi var i köket och lagade mat. Fransk meny. Det smakade inte speciellt franskt får jag erkänna. 
Men gott var det! Jag gjorde två efterrätter. Det var mumsigt.
Åkte hem vid två, lagom till städningen. Alltså haha, fan vilket as jag är. Men min klass sa att det är okej, bara för att jag ska slippa vänta till klockan halv fyra. Ensam.
Min dag ska avslutas i sängen, med eller utan sällskap!

it takes a fool

Imorgon vid den här tiden är jag antagligen väldigt förväntansfull och nervös. Och glad.

Onsdag

Är på betydligt bättre humör idag än igår.
Men jag vill verkligen att denna dagen ska gå fort fort fooort så att det blir torsdag snart. Längtar ihjäl mig!
Nu ska jag kila iväg till skolan och baka lite franska efterrätter så att gästerna blir nöjda idag!
KYSS

Älskade ängel, du är sann

Fint ska det va & du är finast av alla

Ola Salo aka Rospojken
29 oktober 2010 <3

torsdag: check!

UPDATE:
THE ARK FÅR INTE ALLS LÄGGA NER (vafan skrev jag så för? JAG VAR ARG, OK? jag älskar the ark av hela mitt hjärta och klart jag inte skiter i dem, och jag ska se ark hela sommaren lång!!!!!) Men åh, jag har fått biljett tills på torsdag iaf. Tack underbara Aino, jag är sjukt glad!!! Även om jag inte kommer kunna gå på fredagskonserten så ska jag festa på de luxe med dem, så vafan!??!?!? :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D
Snart möts vi igen, babeeeeeeeeeees!

Sylvester Schlegel

Älskade Sylvester som idag fyller 35 år (grattis bästa trummis!) fick iaf en fin vårdag.

Min dag har sugit rätt hårt. Utan att överdriva!
Började dagen med att inte orka gå till gympalektionen, satt istället och skrev på en fransk meny. Sen drack vi mest kaffe, dukade bort, åt. Hade det slappt. Men ändå drygt, mitt humör har varit på botten. Trött, seg. Sen drog Louise med mig ut i solen och jag piggnade till lite, det var otroligt fint väder. Varmt & så. Sen kom jag in och min lärare bitchade sig som fanoch var sjukt bitter, då blev jag arg igen och åkte hem.
Nu sitter jag här & har inte en aning om vad jag ska göra resten av dagen, ska nog ta och gå en riktigt lång promenad för att sedan gå och lägga mig.
Och som det ser ut nu blir det inga konserter torsdag & fredag för mig. Och jag vet att det inte är synd om mig och så, det är lugnt. Vad trodde jag egentligen? Att detta skulle sluta bra iaf? Nej fyfan. Jag pallar ärligt talat inte mer. The Ark kan lägga ner nu. Skiter i vilket. Kommer ändå aldrig mer kunna se dem.

tisdag morgon

Typ två timmars sömn i natt och om en halvtimme ska jag bege mig mot bussen, gissa vem som kommer somna med lite mysmusik i öronen? Ser nästan fram emot en liten busstur.
Och så börjar jag dagen med gympa, låter förjävligt- jag vet. Men antagligen vaknar jag till lite, och det är bra. Tror jag.

-

klockan är 01:24 och jag är inte trött, fml

bob hansson

Bob Hansson var på vår skola idag. (Poet, författare)
Sjukt skön kille (man, gubbe w/e), jag satt ärligt talat och skrekgrät av skratt. Fan vad rolig han var!
Han sa att vi var IKEA-möbler här i Älmhult, och att vi brukade gnida oss mot ikea bokhyllor? Charmigt, javisst!
Han kunde liksom ställa en sån här fråga: Har ni svårt att få upp den? Och alla började asgarva. Och han rörde knappt en min. Och typ: "Vad var det nu jag skulle berätta om. Just det, min snopp. Eller nej."
Samtidigt som han löjlade sig och tramsade, skrek, pratade om snoppar så fick han fram budskap och han visste vad han snackade om. För det mesta, han tappade bort sig några gånger och började prata om stånd och sex istället.
Verkligen en intressant människa, må jag säga.
Typ sånhär var han på föreläsningen idag, fast femton gånger värre:
Som sagt, sjukt skön. Lätt att jag kunde suttit i en timme till och lyssnat på han. Han gjorde min dag!

Måndag morgon

Hatar redan den här dagen. Önskar att Amanda var här så att jag verkligen kunde få bekräftelse att alla är dumma i huvudet, förutom hon & jag. För vi är ju klart bäst!♥
Men åh. Stör mig verkligen på alla. Hoppas ni dör! (Skojar inte.)
Okej, Vicky är ett undantag, hon ska ju bli moster idag och jag har då aldrig sett en gladare människa!

helg

nu kom jag precis hem. för första gången sen i fredags eftermiddag
jag har varit hos Amanda och det har varit fint som vanligt!
blev ingen fest i växjö trots allt, men vi hade fest i Amandas rum istället
ehm. singstar mitt i natten, cpdålig musik, skratta ihjäl sig till fula videos, byta ut namn i låttexter
osv osv
helt okej

fiski


looooveeee

Ligger och myser i Amandas säng, sjunger på Melody Clubs "The Hunter", imorrn blir det nog fest i Växjö. Kanske. Hoppas! Kysssss

mys

Jag och Tina har övningsdansat inför balen. För er som undrar så gick det sådär.
Sitter nu och myser med en kopp kaffe, Johanna och Tina. Gött! Ska snart ta tåget in till Växjö, möta Amanda och sen ordna min praktikplats nr 2! Fint.
Meningslöst inlägg, yes. :D

hm

Förresten, fick mig ett gott skratt när jag loggade in på facebook i morse. Pat hade lagt upp denna bilden i min logg och skrivit "Typiskt dig ♥".
Jag vet inte men det ligger nog något i det hon säger.

Torsdag eftermiddag

Dagen i skolan var inte allt för tokig trots allt. Det gick snabbt och vi fick sluta kvart över tolv idag, det kan man inte klaga på!
Jag tänkte faktiskt sitta och jobba lite med projektarbetet nu, det ska snart in och jag har knappt kommit igång. Det går lite trögt. Men först ska jag bort och snacka lite skit med farmor, det var länge sen!
Och om allt går enligt planerna så är det bara en vecka tills jag ska se The Ark och då kan man ju inte vara annat än glad, visst?

Godmorgon!

Skojar. Den är fan inte god någonstans. Hatar att stiga upp tidiga morgnar i ett ISKALLT rum! Ih.
Bilden är tillägnad denna torsdagsmorgonen!

kjfalkjlkwjg

Synd att jag inte har någon koll på dagarna, synd att det inte är fredag imorgon.

onsdagshelvete

Denna onsdagen har verkligen varit helt åt helvete, jag pallar inte!!!!!
Började dagen med huvudvärk, halsont och dåligt humör. Sen blev det bättre. Sen kom min förbannade lärare och bitchade sig så jag blev på sjukt dåligt humör och teg i typ 2 timmar (och ja, det är jääääävligt länge för att vara mig), för att inte säga något riktigt dumt som jag antagligen hade fått ångra. Stack hem vid två för orkade inte stanna där längre och väl hemma kommer ångestattackerna, tårarna & tröttheten. Nu har jag vilat lite och funderar på att gå en runda för att sen krypa till sängs igen. För denna dagen får gärna ta slut så fort som möjligt.

f u

hatar när människor gnäller på allt när de borde vara lyckligast i världen.

Ajdå.

Attans, att jag jämt ska lyckas vakna ca 10-15 minuter innan jag måste gå till bussen. Idag orkar jag fanimej inte stressa så jag tar nästa buss. Missar svenskan, kommer bli ett helvete när jag väl kommer till skolan och träffar på min lärare. Men det är värt det. Faktiskt!
Nu ska jag chilla i en timme, gött.

världen är vackrast i er

Åh, hur ni lyckas inspirera.
Får mig att vilja orka mera.
Utan att jag känner mig sämre, eller måste prestera.
Åh, hur ni lyckas exhaltera.
Får mig att orka vilja mera.
Det hörs på era röster.
Det lyser igenom när man ser er.

Så ni är vackrast i världen. Världen är vackrast i er.
Och jag ser det i era ögon. Där ser jag vad ni ser.

Claralotta på besök

heeeeeej bloggen jennyman häär !
sitter i metoden och kollar på pinsam tjej som gör pinsamma saker. nej de är inte jenny , de är claralotta :) men jag fick faktiskt skriva på jennys blogg så ni behöver inte bli oroliga nu .. hehe.. jaja jenny och jag värmde wienerbröden alldedes för mkt så de gick inte äta, men vi åt några ändå :) snart ska de andra ha köksfranska , som verkar skit tråkigt . om några veckor ska vi ha praktik och då tänkte jag och jenny att vi skulle vara på cafe delux , men jag ha inte frågat ännu men de ha jenny och hon fick vara där så snart ska jag fråga, men hon sa att hon hade förvarnat dom att jag skulle komma , hon försökte få mig att tro att de va posetivt men vet att hon egentligen sa till dom att de kommer komma en efterbliven tjej som vill ha praktik här sammtidigt som mig och att dom skulle säga att jag inte får vara där så slipper hon de, men de vågar hon inte erkänna... jaja nu ska jag lämmna tillbaka jennys blogg, hejjdå jenman du är braa!!!! <3 (ibland)
////Claralottta

Nyhetsmorgon

Började denna söndagsmorgonen med att kolla på en fin intervju med The Ark som gick på nyhetsmorgon, sen spelade de The apocalypse is over. Sjukt fint. 11:25 ska de uppträda med Breaking up with God, hinner precis se det innan jag ska sticka till jobbet.


Lördag kväll

Besvikelsen som uppstår när Eric Saade vinner melodifestivalen 2011.
Men fan så snygg Ola var ikväll. Visst?

Oh my ...

Jag som svor på att aldrig mer kolla på melodifestivalen. Jag måste göra det ikväll. Ser ni Ola? JAG DÖR.


Lördag

Haha hade planerat värsta långa sovmorgonen idag.
Jag vaknade vid sju och sen somnade jag om och vaknade vid kvart i åtta. Lägg aaaav, ledsen blir man. Ska jobba idag och jag ska cykla dit, för första gången sen i somras. Kommer dö, helt klart!
Men vi hörs ikväll, kyss!

I ♥ Kafé de luxe

Jag är sjukt glad ikväll. Känns lite hemskt, med tanke på tragedin i Japan. Men jag är verkligen ... lycklig för tillfället.
Jag var på Kafé de luxe idag, frågade om praktikplats. Och jajajajaaaa jag ska vara där i två veckor igen. Längtar redan! Jag var så sjukt nöjd efter förra omgången jag var där. Sen snackade jag med Gustav och sa att jag var lite besviken över att de skrivit att de skulle sälja biljetter i dörren till spelningarna i Växjö för att sedan skriva att det inte blir så. Så sa han att han förstod att jag verkligen ville gå. Han sa att han nog kunde ordna så att jag fick jobba som funktionär på fredagskonserten, och därför få gå gratis på torsdagskonserten. Så snäll, jag blev gladgladglad. Hoppas verkligen att det blir så nu, annars blir jag galet ledsen och åter på jakt efter biljetter. Men just nu känns det som om livet är lite värt att leva, trots allt.

she's the girl

Jag tycker om min Louise, hon får mig att skratta när livet suger!
Tack underbara fina. [love]

can't stand it

Idag ska mina vänner se The Ark i Uppsala. Klart att man är ledsen för att man inte är med dem.
Men jag är glad för deras skull. Jag tror att det är bäst såhär, de har nog i vilket fall som helst mycket roligare utan mig. Brukar vara så.
Önskar lite att ni ringer mig under konserten, att ni skänker mig en liten liten liten tanke. Att ni hälsar ark från mig. Ni vet, att det hade jag gjort om jag visste att någon av er satt hemma och var ledsen för att ni inte kunde gå.
Nu ska jag krypa under täcket och skruva upp musiken på högsta volym och döda mina tankar.

du har missförstått
jag är inte värd det här
jag har ingenting som du vill ha


ni som kallat mig er vän

Var är alla när man behöver dem som mest?

dör

Funderar seriöst på att isolera mig denna månaden. Alla jävla inlägg på facebook om hur bra Ark-konserten var och kommer bli osv osv osv. Jag mår dåligt, jag blir så satans ledsen.
Jag har inte pengar till att åka runt och gå på konserterna (ja angelheads, kalla mig för ett dåligt fan. Gör det. Antar att det är det ni tycker bara för att jag inte kan lägga pengar på The Arks turné.)
Jag tar studenten och jag ska gå på bal och det är svinigt jävla dyrt. Dessutom ska en Siesta-biljett inhandlas och mycket mer. Jag har inte råd med The Arks vårkonserter som kostar runt 400 kr/st. Det gör mig ledsen och jag vet att denna månaden kommer bli min död för jag pallar inte med detta. Alla kommer snacka om hur underbart det var och hur fina de var och hur många gånger de träffade bandet och vad Ola sa och vad Jens sa osv osv osv. Jag blir så jävla ledsen bara av att tänka på hur mycket jag kommer missa. Fan i helvetets jävla fan.
Jag vet att alla tycker att jag är störd i huvet som inte kan lägga pengar på konserterna. Gud, jag vet att det är sååå värt det. Självklart. Men jag kan inte. Jag är kass, vet.
Förhoppningsvis blir det i alla fall två konserter med dem nu i mars. Jag hoppas verkligen verkligen det.

HR, festprissarna?

WOW. Folk vet vilka vi är. Vi finns. Vi existerar. HAGANÄSSKOLAN KÄNNER TILL OSS!
Vi trodde typ att vi var utstötta. 

Fredag o lördag

I fredags hade vi 20årskalas hemma och Jonathan var här, trevligt! Vid åtta åkte jag med Emmy och Nicklas hem till Emmy där det var förfest. Vid elva någongång stack vi vidare till Sorello och sen efter det till SpeakEasy. En ganska okej kväll ändå, var inte så roligt som jag hade väntat mig men ändå roligt! Det riktigt roliga började väl när vi skulle hem till Emmy och vi var nio stycken i Gabbes bil. Jag satt (låg?) under typ 3 pers och man kunde knappt andas + att Gabbe körde som en jävla idiot. Men kul var det! Sen följde jag med Emmy hem för skulle sova där, och då hade någon sagt att Nicklas skulle ha efterfest där så jag satt och kollade när de hade fullt upp med att slänga ut folk! När alla var ute låste Emmy dörren och så satt jag Emmy & Nicklas och pratade om hela kvällen och skrattade som fan. Jag var hungrig och sugen på havregrynsgröt så jag fick göra mig en tallrik och de var själva sugna på toast, så det fixade jag till dem. Men vi hade jättekul och det var rätt kul att se Emmy jävlas med Nicklas.
Vid tre, halv fyra kröp jag ner under täcket i soffan och somnade inom fem minuter. Skönt!
Vicky den tjocke och "Goldie" som tydligen fick bli mitt smeknamn för kvällen!

Vaknade vid tio dagen efter och mådde förvånansvärt bra + att det var riktigt fint väder ute! Duschade av mig all äcklig färg i håret, åt frukost med Emmy och Nicklas och sen stack jag för att träffa Louise!
Vi gick och handlade massa goda saker och sen åkte vi hem till henne och gjorde pannkakor och milkshake. Gott!
Sen efter det så roade vi oss vid en bil och tog lite bilder! Kollade även på film, You again hette den om jag inte minns helt fel. Den var bra, se den! Vid nio åkte jag hem.
Jag tycker om dig, Louise!
<3

Ola-sminkning, ohjeeehh!

Ska nog satsa på denna sminkningen ikväll:

Första slarviga försöket:

Besatt?

Vet inte om jag ska skratta eller gråta över att jag faktiskt hade en sån här tröja en gång i tiden?

Empan in the house!

Tjena tjena! 
Emmy gästbloggar i Jennylajnens bloggeliblogg-blogg :) 
Är det inte trevligt att jag kommer på besök sådär huggsflux :P 
Jenny hon tvingade mig att gästblogga så då får jag väl göra det! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag berättar väl om min dag och om min knäppa klass! 
Jag steg upp vid sju, tog ut mina hundar! Har en Papillon & en Amstaff hundarna på bilderna är inte mina, men för att ni skulle förstå vad de är för hundar jag har så visar jag er :P Cyklade till skolan gjorde jag sen, kom till skolan vid åtta, hade en timme svenska och åkte sen till folkets hus för att lyssna på någon föreläsning om Maskros-barn. Intressant som tusan, men mitt i allt ihop så ska jag ut och övningsköra! Så de gjorde jag och nu sitter jag i skolan igen, fick nyss ett foto på Clara när hon var liten! Så söt så söt !



:) syns inte så bra kanske, men ändå!
Just nu multitaskar jag, pratar med en kompis i telefonen, skattar åt johanna när hon går in i ett skåp, lyssnar på musik & mobbar tina, lite mycket för mitt huvud! 
Men nu ska jag pysa för nu vill jenny nog ha tillbaka sin dator! Så Puss hej på er och besök min blogg också! 
http://emmyelofsson.blogg.se




jag kommer precis från...

Studentfest ikväll med temat: "Jag kommer precis från..." Ni kan ju gissa vad jag ska vara ;) Kommer bli bra. Hoppas det blir kul och att folket inte är jättetråkiga och torra som älmhultsbor har en förmåga att vara ganska ofta, typ alltid. Men jag är taggad som fan, i vilket fall som helst, woho!
Först ska vi fira bror som fyller 20 idag lite hemma, så kommer Jonathan med. Så kommer Emmy och Nicklas och hämtar mig och blir det lite förfest hos Emmy och sen till Speakeasy. Gött!

Kristofer & Ola. Igen!

Hittar ständigt nya bilder på dessa fina människor.
Charmiga som bara den. (Dör. Ola är urläcker!)
Ni får ursäkta Melody Club & The Ark-febern min blogg har drabbats av.

dagens note to self:

livet suger men vem fan bryr sig, fest imorgon!

Jepson & Martin


Sista kvällen med Ark i Musikguiden. Det har varit fina kvällar, måste jag medge.
Mys.

Helvetes fan

Kafé de luxe vet precis hur man krossar Jennys hjärta.
http://kafedeluxe.se/?event&id=1020
Brb, ska somna och aldrig mer vakna.

Världens snyggaste?

Smälter.
Om han inte är världens snyggaste man, vem fan är det då?

musikguiden

Jens är fin! Det var han som pratade i musikguiden ikväll.

dagens note to self:

Innan du häller upp kaffe i koppen, kolla så att locket till termosen sitter fast. Speciellt om du har en vit duk under.

musikguiden

Älskar att The Ark håller i musikguiden i p3 denna veckan.
Igår var det Ola & Leari och idag var det Sylle. Man blir helt lugn och avslappnad av att bara sitta ner och lyssna på dem när de berättar en massa mysiga historier. Dock går den där timmen på tok för fort.
Imorgon är det Jens tur. Det ser jag fram emot!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen direkt i säng, puss & godnatt.

dagens note to self:

Sitt inte uppe till klockan två och spela bubble shooter. Hur kul det än är.
Åh du onda djävulsspel, leave me alone!!!!
(Idag vaknade jag en timme efter min klocka ringde... har inget som helst minne av att den ens ringde.)
Men jag hann med tidiga bussen och jag kom i tid till första lektionen. Hann även sminka mig, platta håret, packa gympakläder OCH äta lite frukost på vägen. Ni kan kalla mig grymt bra, för det är precis var jag var i morse! (alltså fatta, gjorde det där på 15 minuter typ! jag är världens segaste på morgonen annars.) Men vad bra ändå, då kan jag börja stiga upp en kvart, tio minuter innan jag ska gå till bussen, för jag hinner ju.

RSS 2.0