HOR2 IN THE HOUSE

VARNING
Den här texten kan innehålla extrem horighet. Om du är emot horor, är Jennös pojkvän, eller är någon av alla hennes lovers föreslår jag att du tittar bort med en gång. Detta är nämligen HOR2 (aka Patricia, Pattö, Pättö, Ormtjusaren, Patten, Horan, Alos Alo, osv.osv.) som talar. Medan min kamrat HOR1 (aka Jenny, Jennö, Jännö, Missfattaris, Bollen, Horan, Stor-Jens, osv.osv.) är iväg på semester tänkte jag lite snabbt bryta mig in på hennes blogg och skriva lite fina ord om henne. För det är så horor gör, har jag hört.
Jag har känt min hora i några år nu. Antar att vår horiga relation började på riktigt när jag blev ombedd att göra en bild till henne på bilddagboken. Aw, minns ni när man hängde där? Fina tider. Jag gjorde en nedräkning till sundsvall-arkspelningen 2008 och lade upp bilder varje dag, ända från när det var 50 dagar kvar. Fattar inte att folk inte tröttnade på mig då. Fattar inte att folk inte tröttnar på mig nu för tiden heller, men det är en helt annan fråga. Kan såhär i efterhand berätta hemligheten att när jag skulle göra hennes bild och valde bilder från hennes bilddagbok på henne var jag jätteosäker på om jag ens tog bilder på just Jennö, eftersom jag kände henne så dåligt. Var tvungen att tänka om tusen gånger och jämföra bilderna med varandra så jag var säker på att jag tog rätt tjej. Hehe. Inte nog med det! Hon lyckades vara med två gånger under samma nedräkning. 19, för att det obviously är hennes nummer, och 7 för att... let your body decide har låtnummer sju? De tre år gamla resultaten då? Beskåda:
Otroligt pinsamt och otroligt fult designat, men vafan, det är sånt som horor bjuder på!
Åren gick. Vi skämtade om ormar som skulle bita mig i rumpan, om Jennös pornografitti, och nu har vi blivit horor. Eftersom jag är en hora så har jag inga känslor och är ej kapabel till att vara tacksam eller känna kärlek, men om jag skulle haft känslor så skulle jag vara oändligt tacksam till att ha henne, speciellt i tider då alla andra verkar försvinna. Horor är sådana som alltid är kvar. Bara man ger de lite sex då och då, och det är ju vi bra på.
Åh, på tal om sex! Vi är otroligt bra på att ge varandra lovers, att flirta, och att håna andra människor. D.v.s. fram till den där horan skaffade sig någon jävla livspartner hon tydligen skulle vara "trogen" till. Tönten. Tacka vet jag tiden då vi skypeade med Melker och flirtade loss på honom. Men hur än omständigheterna ligger till lyckas vi ändå alltid vara lika horiga. Vi startade t.ex. en hångeltävling endast gällande tjejer. Det gick ju iofs sådär men det är ju alltid tanken som räknas! Nu blev det tråkigt så det är dags för en till bild känner jag.
SÖTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Genom åren har vi prövat allt. Allt från honung, eller grovsalt. En kväll så låg vi... Nej fan också det där är ju texten till en låt... Eheheh, awkward.
Såatteh. Ni börjar fatta grejen va? Vi är HOR1 & HOR2, vi är extremt horiga och en aning pinsamma, och om ni läser detta och är attraktiva kan ni ju slå oss en pling! Speciellt mig, grrr. Om ni inte har något annat för er i era sorgliga horlösa liv kan ni ju alltid kolla in HOR1s blogginlägg hos mig som lär komma upp någonstans här snart.
Nästa vecka ska jag bege mig ner till min älskade hora lite á la calleth you cometh I och bara vara horiga & håna alla andra jävlar i världen. Tycker lite synd om er. Ni borde hora upp er lite. Eyy, det var ett charmigt uttryck! Hora upp dig. Jag horar upp den här bloggen. Jag undrar hur många läsare jag horar bort genom att skriva ett fantastiskt intressant horinlägg om oss horor...
TÄVLING: hur många gånger har jag skrivit HOR i det här horinlägget? Ni vinner ett ligg! Skriv i kommentarerna, mina små horor. Hora upp er!

Trots att vi genom åren inte har träffats så speciellt många gånger, pga avståndet, har vi ändå verkat lyckats ha gjort en hel del. Sova på vandrarhem i snöstorm, storhandla på ICA, blåsa ballonger, ägna en hel kväll åt att pärla och se på sune, spela samma låt från 139054382 mobiler, fika på samma ställe som ark, slita ner affischer och bli utskällda av tanter, skälla tillbaka åt tanter, sova hos främlingar, stå längst fram på diverse konserter på tivolirock, träffa the ark, starta ett band, hoppa på en studsmatta med vattenballonger, krama lisebergskaniners rumpor, mysa till moto boy, tafsa på varandra, åka tåg genom sverige tillsammans, förstöra varandras hår, klä ut sig till emos på halloween, dansa dansa dansa, spana in & ragga på en heeeeel del killar tsm (bob, rolf, ralf, minns inte vad vi kallar dem ens längre, men snygga var de...), strippa för att vara med som modeller på internet, haft camsex och hånskrattat åt varandra, hånglat under en live-sänd arkkonsert, skämt ut oss under diverse formella tillställningar, gjort en superstar-stjärna med fötterna tillsammans med ola salo, stönat under en skivsignering, sett the ark tillsammans ett antal gånger, pussat på troll som hatar pussar, tröstat varandra, skrattat åt varandra, skrattat med varandra, mobbat andra med varandra, skrikit ECHO EHCO och gjort... vad-vi-nu-än-gör i bilden till höger där uppe... ja, ni börjar kanske sakta förstå? Allt kan hända med Jennö, helt enkelt. Den fantastiska horan.
Måste bara avsluta med att lite sentimentalt blicka tillbaka på första gången vi träffades, januari 2010.
Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Över ett och ett halv år senare och jag står fortfarande ut med dig! Jag har en sista sak att säga och det är: hora upp dig, Jennö! Tack för mig, adjö, puss & hej, kyss & smek, vi ses någon dag! Ah, HOR1 & HOR2 ses nästa vecka, det är inte illa det! Till er andra:
HOR-HOR!

Kommentarer
Postat av: HOR2

JAG HOPPAS ATT DU HAR ÖVERSEENDE MED ATT JAG GLÖMDE SKRIVA "JAG UUUUNDRAAAAR OM DUUUUUUUUU", VILKET ÄR TYP DET VIKTIGASTE I VÅR VÄNSKAP. FELLÅT... HORHOR!

2011-07-24 @ 21:42:02
Postat av: HOR1

eheheheheh vill vara med i tävlingen. 20, kanske? :$$$

2011-07-25 @ 14:31:35
Postat av: HOR4

382?

2011-07-25 @ 14:31:56
Postat av: HOR3

VAD ÄR EN HORA?

2011-07-25 @ 14:32:17
Postat av: Bob

40 möjligtvis?

2011-07-25 @ 20:18:14
Postat av: L

41!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011-07-29 @ 00:09:07
URL: http://louiseljungberg.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0