The Ark ..

.. var ju med på "Allsång på skansen" igår, de var fantastiska. Otrolig känsla att äntligen få se dem på scen igen, det kändes jättebra. Nu är The Ark äntligen tillbaks.
Världens finaste människa. Helt klart!
Blev djupt besviken när Carola kom ut på scen och förstörde (JA FÖRSTÖRDE) Calleth you cometh I, min favoritlåt. Jag tyckte inte om henne. Även om det var fint så skulle inte INTE sjungit med i den. Nej nej nej!
16 dagar tills jag ser Ark på scen i Helsingborg, 1 6 d a g a r. Otroligt, jag längtar! Den 16e är det Patricias födelsedag och dagen efter är det Tivolirock: THE ARK, Hästpojken, Timo Räisänen, Johnossi, Maskinen. Mmmm!

Hmmm

Vilka läser min blogg egentligen?
kooooommentera!

Så dansar vi till dansmusik igen

Lite mer bilder sen midsommar, haha
Johanna & jag
Jossan & jag
Ehehe
Full? Lite kanske.
Axel
Hahaha för helvete

Uh

Glömde ju att visa hur min hals såg ut efter att mina kära vänner lekt vampyrer eller vafan de nu gjorde. Hahaha ni är sjuka i huvudet! <3
GRRRRR, det krävs tusen liter smink att dölja det där ska jag tala om. Fy fan, det ser ut som om någon försökt strypa mig.

Midsommmmar

Känner att midsommar kommer bli roligt trots allt. Ända tills nu har jag inte haft en aning om vad jag ska hitta på och har nästan planerat att sitta hemma själv, lyssna på deppmusik och tycka synd om mig själv. Men så kommer Axel som en räddande ängel och säger att jag ska hänga med han, Jossan och Johanna imorgon, hur jävla nice är inte det? Mmm, tack för att ni finns säger jag bara!

POP!

Typiskt Jenny & Amanda att sitta med varsin dator hela jävla natten, tills klockan halv sju på morgonen och sen sova hela dagen och sen sitta vid datorn igen när vi vaknat. Det är typiskt oss ska ni veta, det är typiskt oss! Dessutom har vi haft samma låt på huvudet hela jäkla natten, eller rättare sagt tre stycken. Men gud. Efter en energidricka var var vi helt väck och skrattade som idioter åt allting, efter tre stycken kan ni ju räkna ut själva hur det blev. När Amandas bror rycka som fan på oss och bad oss hålla tyst stack vi in på toan med datorerna och satt där och lyssna på Bob Hund och pratade i telefon och skypade och allt vad vi nu höll på med. Vi är grymma! Klockan halv sex är det ljust ute och vi går ut och hämtar tidningen och sen funderar vi på att ordna frukost till hennes föräldrar, men nej. Vi lägger oss och somnar till slut och sover till tolv.
-
Imorgon åker hon till Borlänge och lämnar mig ensam i ett par veckor. ;(
bilden är ganska så gammal!

Dansa

Emmy vet hur man får Jenny på bra humör, hon räddade min natt igår: http://fuldans.se/?v=gpcejxynzb HAHAHA fan vad läcker jag är i kostym!
För övrigt så har jag jobbat idag och det var trevligt! Nu är jag ledig tills på söndag och det ska bli sköntskönt!
gammal bild, liten jenny.

.

Om jag förlorar dig
så förlorar jag synen
Om jag förlorar dig
då har jag ingenting kvar
Förlåt mig, men du är allt jag har

Söndag

Igår jobbade jag från 12-20, det var typ inget folk alls och jag var uttråkad och rastlös. Städade hela dagen och sen när jag äntligen kom hem var jag helt slut så somnade ganska så tidigt. Idag har det regnat i stort sett hela dagen så har suttit inomhus och varit social i Jims gruppkonversationer, men sen lagom till jag och Amanda skulle cykla ner till Eneryda så blev det kanonväder, yeye. Vi stod i kiosken och fick oss en del skratt om man säger så. Amanda stod och sjöng på en abba-låt och jag sa: "tyst Amanda nu kommer det någon!" men hon hörde inte utan fortsatte att sjunga på, högre och ännu mer falskt. Så jag kunde liksom inte göra så mycket mer än att le lite ursäktande till kunden som skulle handla, och när Amanda ser att det står någon där bryter hon ut i asgarv och jag kan inte heller hålla mig utan skrattar som fan och tårarna sprutar. Han säger: "Du behöver inte sluta sjunga för att jag kommer!" Så går han och ja, det var roligt. Typiskt Amanda, mycket typiskt. Sen efteråt cyklade vi en runda och sen hem, imorgon ska vi jobba tillsammans. Får se hur det går. Ikväll ska jag vara vaken länge och imorgon ska jag sova länge, det är faktiskt sommarlov och jag börjar inte jobba förrän klockan fem så! Fan vilket långt och tråkigt inlägg det blev, men skitsamma. Puss!

Mmmmm sommaren 2010 <3

Jobbat, handlat med farmor och myst med min älsklingsbabe idag (Bellman såklart!) sen har jag gjort lite andra saker men orkar inte riktigt skriva ner dem. Föresten hatälskar jag mina humörsvängningar, hatar dem då när jag är ledsen, och älskar dem när jag blir sådär äckligt skrattig och glad över allting.
Peppar ark-konserterna i skåne jäkligt mycket för idag bestämde jag och patricia att hon kommer med och det kommer bli awesome. Dessutom åker jag till Göteborg i augusti och ser på The Ark med henne och Jezzy och förhoppningsvis följer Amandis med mig och det kommer bli bäst, Liseberg ena dagen och sen The Ark, jag längtar. ÅH! <3<3<3<3<3<3<3 (de var nödvändiga där, hjärtanen alltså!)
Patricia är min babe och hon får mig alltid på bra humör, tack för att du finns!
Jag saknar dig!

<3

fina tältbilder, mh.

Torsdag

Haha jag och Amanda planerade att cykla till lilla Virestad och tälta igår, men hade inget litet tält. Bara typ 5mannatält, och det går inte att ta på cykeln. Så vi slog upp det i Amandas trädgård istället. Så säger hennes bröder att vi ska ha det på framsidan och vi bara: NEJ, hallå. Vi vill ju ha lite vildmarksliv, vi sätter upp det på baksidan mellan de buskarna brevid trädet där. (vi tyckte att vi var jättegrymma och ascoola som gjorde det, notera att klockan var 5-6 någongång= LJUST OCH MASSA SOL!) Efter en skräckfilm och lite läskiga ljud från skogen bakom oss är vi inte riktigt lika tuffa längre och helt plötsligt skrämmer Amandas äldre bror slag på oss genom att ställa sig bakom tältet när vi är helt oförberedda och skriker som fan. Mitt hjärta stannade och Amanda slog i foten i sin datorladdare (ehehe ... ja vi hade datorn där ute, förlängningssladd <3, vildmarksliv var det ja...) så hon får typ en stöt i foten och jäklar vad hon fick panik för det typ sticker i den, så jag får sitta och massera den samtidigt som jag halvgråter och längtar hem litegrann. Sen går vi in och skäller ut Amandas bror och sen går vi ut igen och kollar på Bert. Vid halv två så går vi in och lägger oss :$ det var kallt, vi var inte rädda... okej? Lite läskigt var det kanske, för vi såg då en ganska så kass men äcklig skräckfilm. Såklart kunde jag inte somna då för jag hade fått i mig lite för mycket energidricka + att amanda låg och pratade i telefon med Dantis och de bestämde sig för att somna tillsammans, alltså medan de pratade i telefon, höhö. så vaknar jag av att Dante gör ett jättekonstigt läte i telefonen, alltså han sov. Konstig pojk detdär!
Haha sen var jag så jäkla skum igår, Amanda var lite smårädd för mig. Jag var verkligen konstig, värre än vanligt menar jag då.
Idag har vi sovit, ätit och kollat på sjuk jävla skräckfilm i tältet. Blä. Sen har vi stått i kiosken på en fotbollsmatch. Sen gick vi omkring på vår gamla skolgård, allt kändes helt litet och det var såååå länge sen man var där. Ganska så kul ja.

men såhär jäkla snygga var vi på siesta föresten.

hjärta

Jag älskar min häst. Jättemycket. Hon finns alltid där när jag är sådär jätteledsen och superensam och bara behöver kramas och gråta. Hon ser på mig med sina stora vackra ögon och jag älskar hennes varma andedräkt. Ja, fan vad jag älskar min häst. Utan dig skulle allt vara mer meningslöst än vad det redan är.
<3 jag älskar dig!

Tillbaks på ruta ett

Kul att jag är askass på att blogga emellanåt. Helgen har varit rolig och så, festen i torsdags var trevlig morgonen dagen efter var inte så trevlig däremot. På fredagen sov jag hos Moa, vi åkte mest runt och löjlade oss som fasen i hennes fula bil. Men jag hade kul, jättekul!
-
Har kommit in i min läsperiod igen, brukar göra de när jag är lite småledsen och tjurig över saker och ting och behöver ha tankarna på annat håll. Just nu läser jag om en tjej som har fått cancer och kommer att dö inom ett halvår, så gör hon en lista över saker hon ska göra innan hon dör. Grymt mysig bok faktiskt. "Innan jag dör" heter den. Den är inte så sorglig och bedrövlig som titeln säger. Men ja, läs den för den är jättebra!
Vaknade idag av en jäkla massa fågelskrik typ, gick ner och kollade ut. Då sitter det 200 (MINST!) svarta fåglar på vår gräsmatta och jag får panik, stänger dörren fort fort och vågar inte gå ut ifall de skulle anfalla eller något. Haha wtf? Helt konstigt, sen försvinner de rätt så fort och senare på dagen när jag frågar farmor säger hon att de samlas för att flyga utomlands eller nåt. Men vafan, varför flyger de utomlands nu? Mitt i sommaren? Och varför i hela fridens namn måste de ha samlingsplats i just vår trädgård? Nej fåglar är inte riktigt min grej.

Ja FAST NEJ!!!!!

JAG SKITER FULLSTÄNDIGT I VEM DANTE JÄVLA ALIGHIERI (ELLER HUR FANSKAPET NU STAVAR SITT NAMN) VAR OCH JAG SKITER I RESTEN AV ALLT DET JÄVLA SKITET JAG SKA KUNNA TILLS PÅ TORSDAG. DÖ SVENSKAPROV DÖ. JAG MENAR DET.
Nu jävlar behöver jag sommarlov. Men först ska vi på studieresa med klassen och ettorna (HDFHMKEMJNKGEMHJKETKMMKMKTKH), och torsdag är en städdag (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och sen ska jag festa med klassen på kvällen och på fredag är det skolavslutning (MMMMMMMM JAAA!!!!!!!!!!!!!!!) och på kvällen ska jag fira med min älskade vän Jocke. (För det är vi bäst på!) Helgen blir förhoppningsvis otroligt bra och sommarlovet också för det är väl mitt livs sista sommarlov och hur jävla sorgligt låter inte det på en skala? Usch nej. Nu ska jag lägga mig på sängen och fundera på vad jag vill ha ut av mitt liv innan jag blir pensionär och handikappad. Vad jag kommer fram till får ni antagligen aldrig veta!

&&' assooo ttyp HAHAHAHAHAHA

Jag och min kära klass satt idag och kollade in Emmys lillasysters blogg och jäklar vilka skrattanfall vi fick. Hur lätt är det att läsa en text där det står: HAHAHHHAHAHHAHHAHHAHAHHHAAHAHAHAHAHAHAA jah baaahhh' HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAA ttyp' HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAA &&' sen bah HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA assoo lixxx' HAHAHAHHAHAHAHAHHAHHHHAHAHAHA
JA OKEJ VI HAR FATTAT ATT NÅGOT VAR JÄVLIGT KUL MEN ANVÄND DET SVENSKA SPRÅKET FÖRHELVETE! Man behöver inte byta ut ck mot kk och man behöver inte skriva h i slutet av varenda ord, inte fan behöver man skriva &-tecknet två gånger heller för hur ofta säger man "Och och sen..." t.ex? Nej fyfan. Och vem har sagt att man behöver ha en apostrof (') efter varenda jävla ord? Apostrof används när man ska visa att man utelämnat en eller flera bokstäver i ett ord som som t.ex sta'n (staden). Eller så används apostrofen som citattecken, för att urskilja betydelser av ord och uttryck. KÄLLA: WIKIPEDIA <- SE OCH LÄR!


"Man håller käften, vänjer sig, och hoppas på att det ska gå över."

Äntligen äntligen ÄNGTLIGEN börjar jag se ett slut på denna dryga eviga äckliga jobbiga förbaskade förkylning (jag hade kunnat skriva ännu mera adjektiv där men tänkte att det vore lite slöseri på er tid kanske? Jag menar, ni vet redan hur det är att vara förkyld?) Har mått obeskrivligt dåligt hela helgen, på studentfesten i fredags bad gästerna mig att gå och lägga mig istället för att sitta uppe och hosta, snörvla och se mer död än levande ut. Jahaja, jag tackar och bugar sa jag och gick upp på mitt rum och la mig. Nejdå, jag var faktiskt rätt tacksam för att ha en ursäkt till att gå krypa ner i sängen och vila huvudet. Men riktigt än är det inte över, jag skrev ju bara att jag ser ett slut, inte att jag är där.. Det är lite som att man är i en tunnel och ser ljuset långt långt där borta (Bröderna Lejonhjärta typ: JAG SER LJUSET JONATHAN JAG SER LJUSET!) så att om två eller tre dagar kanske jag är helt frisk igen. Eller helt frisk? Jag? Fri från förkylningen i alla fall!

Haha hittade denna bilden nyss, jag och Amanda skrev den lappen och satte på hennes brevlåda förra året någon gång. Ganska kul och typiskt oss. Väldigt typiskt oss.
Haha idag så fick vi tillbaks våra arbeten vi gjorde för ett tag sen, om Hamlet och Shakespeare. Jag har seriöst gått och varit skitnervös för att få tillbaks det för jag trodde jag skulle bli ordentligt besviken och ledsen för jag gjorde det riktigt slarvigt och så. Tror ni inte jag fick VG?! Jag blev helt chockad för jag hade hoppat över flera punkter som man skulle haft med i arbetet, jag var tvungen att läsa igenom kommentaren av läraren flera gånger innan jag fattade att jag faktiskt läste rätt. Helt otroligt, jag älskade mig själv i det ögonblicket, men sen kom Emmy och sa att: "Tänk på att det är i slutet av terminen, Catharina är trött och orkar inte rätta ordentligt!" Åt helvete med dig Emmy, glädjedödare! Haha, men så är det nog inte. Catharina är världens strängaste och ordentligaste lärare, typ.
& så började jag läsa denna boken idag:
Läst två sidor eller något, redan fast. Hon (Lisa Bjärbo) som skrivit den har gått på katedral i Växjö om jag inte fattat helt fel så den utspelar sig där i stan.
Nu ska jag läsa vidare!

Tinnitus i hjärtat

Vaknande upp med världens förkylning, får inte fram ett ljud utan att få grymt mycket hosta och mitt huvud dunkar som fan. Men jag klarar inte av att sitta hemma och inte göra ett skit så min fina klass får ta hand om mig, det är de bra på.
Hoppas jag blir bättre till i eftermiddag och jag måstemåste vara frisk på fredag. Åh. Har sovit riktigt oroligt, vaknat upp av att tårarna rinner och drömt en massa jobbiga saker, usch. Nu ska jag försöka sminka mig och platta till håret lite. Krya på mig tack!

Tralala lilla molntuss, kom hit så ska du få en puss!

Dålig dag i skolan, tröttsamt och deppigt. Jag är i stort behov av sommarlov och lite ark-konserter och så tror jag. Nu går jag mest på alvedon och halstabletter, mitt huvud mår inte bra och inte min hals heller. Jag har övat lite på prov så snart ska jag ta en varm dusch och sen krypa till sängs!


Svart är ingen färg, det är så man känner sig.

skola.

RSS 2.0