Tisdag

jobbig dag måste jag medge!
vaknade kvart i fem, fick ångestattack o låg mest ihopkrupen i sängen, grät och saknade en famn att krypa in i och förvandlas till en femåring. kunde inte somna om så steg upp efter en stund och klädde på mig och hade inte riktigt ork till att göra nåt åt mitt utseende. bussresan var kämpig och jag koncentrerade mig på att tänka glada tankar vilket ledde till ännu mera ångest. första lektionen var okej, dagen blev bättre och bättre (& JAG SAKNADE JOHANNA OCH EMMY ATT KRAMAS MED!) fast var tröttsamt och sen stack jag in till byn och mötte amanda och så har vi ätit tårta, hällt diskmedel i fontänen och tramsat runt. det blir alltid bättre i amandas närvaro. hihi!
-
HR08. ILY!

älmhultsdagarna

ja, det är ju bara en gång om året och det är alltid kul när det händer något i byn. igår hände det saker minsann, jäklar vad kul vi hade! började med att jag följde med paulina hem efter skolan, så kom hennes kusin hanna också :D så satte vi oss och kollade på film, "i taket lyser stjärnorna" (grät grät grät! vet hur det är att förlora en mamma.) sedan kollade vi på "Remember me", Robert Pattinson är ju huvudperson i den, han är fan inte snygg kom jag på. inte ful heller. han är normalfin. Den filmen slutade otroligt jävla sorgligt så tårarna sprutade där med! Oj oj. Sen kilade jag in till Matilda där jag fick mat och så fixade vi oss och jag busade lite med Axel (hennes underbart söta lillebror på 8 år. ge mig!) sen stack vi in till byn och la oss i en gunga och min framtida make ringde mig och vi hade ett fint samtal till någon älg kom och sa att jag inte fick prata mer. nehenej. så stack vi och träffade de andra och så köpte vi saker på maxi och så var det partyparty för hela slanten. åh gud, så jäkla roligt! Ah. Sen spåra det ur, och när jag kom hem till matilda (fyra tiden på morgonen) var det dusch och direkt i säng som gällde, idag mår jag ... sämre än vad jag förtjänat.
haha, snyggt!
världens härligaste människor!
jag och simon kissade på gatan, det var lite roligt. ihih.
-
Hållt på att ordna inför Susannes kalas ikväll. nu är jag trött och behöver sova, sov bara 4 timmar inatt. Men imorgon ska jag sova hela dagen, minst!

xoxo

lkjhkehnkfbdmk

bussfan kan fara åt helvete.
ja jag gick hemifrån ett par minuter för sent idag och missade bussen. hade jag vetat det när jag vaknade hade jag fan sovit en timme längre direkt. min jävla lärare kommer få damp på mig och jag kommer få utbrott när hon gnäller på att jag är sen & vips så är hela dagen förstörd och jag är förbannad livet ut. typ.

åhnej

skolan har börjat.
hörs igen om tio månader när jag vaknar till liv igen!

då var det över

å gud. om sju timmar stiger jag upp. om åtta timmar sitter jag på bussen på väg till skolhelvetet. om nio timmar står jag antagligen och kramas med min underbara klass och andra söta människor som faktiskt (FAKTISKT) finns i älmhult. wow.
-
hejdå fina underbara bästa sommarlovet hittills (sista sommarlovet i mitt liv? fuck.)
bättre kunde det fan inte bli alltså.
jag har träffat halva the ark, jag har träffat moto boy, jag har träffat den snygga bögen amir, jag har träffat knarkisen martin elisson, jag har träffat ellie, pat, malin och en jäkla massa andra underbara angelheads (jag älskar er, fan vad jag älskar er!). framför allt så har jag delat i stort sett allt med världens bästa kompis. jag har haft roligt, så jävla roligt!
hej äckelskola, om tio månader tar jag studenten!


ni är bäst i världen!!!!!

M


Karl-Oskar

I lördags så började jag och Amanda dagen med att stå i kiosken i Eneryda och sälja godis för det var den världsberömda ENERYDADAGEN! (hahaha) åtminsone två, tre pers kände igen oss sen vi vart med i tidningen i fredags (längst fram på arkkonserten ju, hihihi) lite roligt!
När klockan slog tre kilade vi fort som fan därifrån och satte oss på bussen in till Älmhult där vi åt massa mat och köpte Kelly-dricka (även kallad blue keld). Oh mums! Sen åkte vi tåget till Växjö!
  • Vi åkte en jäkla massa karuseller där (alltså jag gjorde av med hundratals kronor på bara karuseller, sinnessjukt), men grymt roligt var det och jag älskar känslan av att sitta i en karusell och lägga huvudet bak och skratta som fan medans allt snurrar och håret bara flyger. Grymt härligt. Fattar inte att min karusellfobi bara är borta nu! Innan kunde jag verkligen inte åka något alls utan att spy, haha. Tummen upp för karuseller, hihih.
  • Sen träffade vi på ingen mindre än Martin Axéns kusin Gustav Hector (spelade som förband till the ark i torsdags!), otroligt social och trevlig människa! Även hans trummis träffa vi på senare på natten/morgonen.
  • Träffade på en trevlig Sandra Sunesson som kissade bakom en lastbil, hahaha
  • Fin dubbeldejt i pariserhjul
  • Giftermål på en brygga vid Växjösjön
  • Även en liten The Shark-konsert hann vi med, utan vår fina alos alo, men vi fick två trogna fans efter oss som hänvisade oss till en scen i linneparken så det var bara att rocka loss! Efter konserten stod våra groupies på kö för att få autografer och idolbilder! Typ så var det .... nästan .... yeye, efter konserten tog vi med våra fans till vår turnébuss och hade efterfest! (turnébuss i det här fallet är lika med en stor gunga och vi satt under mitt täcke...)
  • Letade ragg till Emil, gick sådär! Vi försökte få med oss massa folk så vi kunde ha en grym efterfest i Emils lägenhet, gick sådär det med!
  • Åkte svarttaxi till teleborg, kom fram hela och behövde endast betala 100 kronor.
  • Klockan fem på morgonen började Amanda laga mat (spaghetti och nudlar) som vi åt medans jag halvsov i Emils rymliga soffa, ehehe.
Fin kväll, verkligen. Dagen efter gick jag och Amanda på bio och sen tog vi bussen hem!

The Ark, Växjö 5/8-2010

Alla bilder har min Amandis tagit med sin awesome systemkamera, så att ni vet.
Det var helt klart värt att sitta där i sex timmar för att få stå längst fram och se världens bästa band i deras hemstad! Konserten var magisk, precis som alla andra!

Amir

detta händer inte varje dag på mitt lilla jobb i lövhult!
---> http://gaybloggen.com/ <--- hihihi han har skrivit om oss, tack Amir!
haha jag skulle ta betalt av några gäster när Amanda kommer fram och viskar: "Jenny, AMIR står där!", jag tror henne inte och när jag ser att det är sant så ber jag henne ta över och så går jag därifrån och tar ett djupt andetag för att sedan gå tillbaks och utbrista glatt: "AMIR!" Haha jag var chockad, som jag och Amanda pratade om senare, vi sitter här nere i småland och läser om Amirs stockholmsliv, vi skulle aldrig ens tänka tanken att kunna träffa på honom, det händer liksom inte. Men det gjorde vi och det var trevligt fast vi betedde oss som tolvåringar som vanligt när vi möter på någon "idol", haha men vafan. Amir är en mycket trevlig kille, (jäkligt snygg som ni ser på bilden, till skillnad från mig som är sliten som fan efter gårdagens ark-konsert, orkade inte sminka mig eller något, dessutom har jag världens fulaste förkläde, MEN ÄNDÅ!) Jag har lagat mat till Amir, Sveriges största gaybloggare, det ni!

RSS 2.0