In full regalia

Hur jävla nice är inte detta på en skala då?

Kärlek x 56564565477

Puss!

Myser med min Ola-nalle, bra musik & min BFF mickericke på msn!
bra_kvel
Puss puss puss puss puss puss!

26 april 2010

hm.
bra/dålig dag. mest bra. men dålig också. typ.
ingen arkskiva idag inte, den hade inte kommit till tattar-älmhult än. fyfan.
men det blev annat, typ presenter till lilla födelsedags-joe & en massa lila toalettpapper. nästan lika bra som arks nya skiva. eller inte. men hade ändå trevligt med mina sötnosar!
pappa hoppa på bussen idag med, blandade känslor, glad/ledsen? vet inte, orkar inte bry mig eller ens tänka på det. han fick nog för första gången i sitt liv se mig lycklig iaf. helt okej, ja. som sagt, jag bryr mig inte längre.
det har varit jäkla massa prat på radion om the ark idag, det gillar jag. Kan väl hålla med om att "have you ever heard a song" påminner sjukt mycket om .. ja vafan hette den nu, minns inte. The Arks låt var bättre iaf, även om det var lite av en låtstöld.
och så var de i tidningen också!
Jag, Amanda & Joe busade lite i en leksaksaffär!
Vi åt tårta och Joe grät av skratt åt något jag sa, det var kul! fast Amanda & Joe trodde bara jag hittade på, men jag kan faktiskt vad blommornas delar heter. eller ja, nästan.

Yeyeyeye

Har hittat min BFF
Det är bra, jättebra!

25 juli 2009.

idag är det nio månader sen min mamma dog.
jag älskar dig!

Sen kväll. natt.

så. jävla. deppigt.

Sommaren -09

Gud vad jag saknar detta:
Åh vad jag skrattade när denna bilden var på framsidan i tidningen och man ser mig stå och ta på Kristofer Östergrens mage! De i min familj bara: Är det där du Jenny...?
Fin finare Andy!
Kristofer är snygg som faaaaaaaaaan
Fin Erik & fin halv Nicklas
Snygge Jon!
Kristofer & Amandapanda
JAG SAKNAR ATT FÅ KRISTOFERS ÖL PÅ MIG!
De signerar våra tjusiga pannband!
Saknar!
Lycka. Nicklas är så jäkla bra!
fina andy & fina nicklas
vi & melody club! <3 fina fina pojkar det där!
Kristofer har tagit bilden med sin mobil!
Man ser mig och Amanda haha, han frågade oss om det var okej om vi kom med på expressens hemsida. Fast det var inte denna bilden han tog då!
& sen fick vi Andys trumpinnar också!
"Jag har en speciell present till er två!" sa han och höll händerna bakom ryggen och vi bara: Wahh? Pratar du verklgen med oss nu? Och så sträckte han fram varsin trumpinne till oss och vi trängde oss förbi vakterna och slängde oss runt halsen på Andy, och det var så fint och min trumpinne hänger på min vägg nu. Signerad och allt. Det står bland annat: "Hey ho/ Erik" hahaha vi tvingade honom att skriva det!
Min fina fina melody club-samling.
haha min fula rosa väska blev min favoritväska. Det är bara Andys, Kristofers och Eriks autograf kvar. men ändå.
Vi ses i sommar igen!

Fredag

Lika jäkla jobbigt att stiga upp vid tjugo i sex varje morgon. Men skönt att få sluta tidigt i alla fall. Idag slutade jag redan vid ett, det var jävligt okej faktiskt!
Ola var med lite i ett hörn i tidningen idag:
Mobilkameran är överdrivet dålig, jag vet! & så har tidningen skrivit fel med. In full regalia blir The Arks femte skiva, inte fjärde.

Moto boy

Min vän Amanda hade varit på Moto boy igår och bett om en autograf till mig, hon hade även hälsat honom att jag älskar han och då hade han sagt att bara för det får jag ett hjärta :'D det var jättegulligt! TACK AMANDA & OSKAR SNYGGAST HUMLEBO!
Kärlek!

Torsdag

Idag skulle jag gå in på skivlagret i Älmhult och frågade dem om de får in The Arks nya skiva på måndag, kommer ut med en skiva. Som inte var planerad att köpas. Åh jag skulle bara gå en sväng i affären och titta lite... jag hatar mina dumma impulsköp! Fast nu när jag sitter och lyssnar på den så ångrar jag mig inte det minsta, köpte The Killers skiva Sawdust. Många många bra låtar på den och det var därför jag inte kunde låta bli att köpa den. Förresten kostade den bara 89:- (som ni ser på bilden) så var inte alls dyrt! MEN ÄNDÅ!
& så har fina Ola Salo blivit pappa till en liten flicka vid namn Judith! Det gör mig alldeles varm och glad inombords. Tror att han kommer bli en toppenpappa!
Åh! Olas autograf på min arm, jag saknar den dagen jag träffade honom. Jättemycket!

Onsdag

Sitter och smådeppar för jag inte ska se på Moto boy idag. Det är väldigt sorgligt faktiskt, med tanke på att jag sett fram emot det så grymt länge. Därför har jag städat sen jag kom hem från praktiken, då tänker jag inte på att jag ska deppa. Men nu har jag städat klart & ingen verkar vilja umgås eller vara social med mig så jag känner mig ensam, ledsen och i stort behov av en kram eller möjligtvis något annat som piggar upp!
Vill ha helg och fint väder NU.
Haha på tal om fint väder, vem mer än jag vaknade upp, kollade ut genom fönstret och höll på att dö när man såg att gräsmattan var vit?! Haha fyfan, det var deprimerande om något! Men snön försvann som tur var under dagen, annars hade jag gått ut med en hårfön, eller vad som helst som nu kan smälta bort skiten. Bra att jag slapp det, väldigt bra!
Men glad blir jag av att se mitt favoritband i tidningen:
& på måndag kommer deras nya skiva finnas i min fina skivsamling!


Åh, på tal om skivor och sånt så köpte jag "Lost in the call" i fredags, Moto boys' nyaste skiva ni vet. Jag beställde den för några veckor sen men har helt glömt att hämta den i skivaffären så de ringde och frågade om jag fortfarande ville ha den haha, såklart ville jag det så jag kilade och hämtade den efter två dagar typ. Den är bra men den förra är bättre, helt klart!
Får väl sitta & lyssna på den om och om igen och låtsas att jag är på hans konsert...

RÖSTA RÖSTA RÖSTA!

Kom igen! Rösta på Rickard Karlsson till Siestafestivalen 2010:

RÖSTA HÄR:
LYSSNA HÄR:

AFRO

Hm har visst inte blivit något bloggande på hela helgen.
I lördags åkte jag först hem till Emmy och drack lite kaffe och pratade skit, sen vid ett någon gång så träffade jag Ellie och vi hade kramkalas, skoj på IKEA & sen hängde vi på Maxi, coolt jag vet! Finns inte så mycket annat att göra i Älmhult en kall och blåsig lördagseftermiddag. Det var i alla fall jättejättekul att träffa Ellie, vi skrattade typ åt allting och åååh jag saknar dig redan! Här kommer lite bilder:
Vi gjorde fina blombuketter på IKEA
Testa IKEA-sängar
Vår egna lilla Moto boy!
Det blå är himmel och nappen är en fisk!
Det är jag, jag lovar!
Haha afrovård :D gud så kul vi hade där ett tag. Bytte ut en massa ord till afro, det blev väldigt roliga meningar.

Puss på dig Ellie, du är bäst!

Fredag morgon

Steg upp ca en kvart tidigare än vad jag brukar göra, jag tycker att jag är lite duktig!
Hoppas i alla fall på en mycket fin & solig dag idag för ikväll ska jag ha fredagsmys med min fina Amanda med monopol och uno! & imorgon mina damer och herrar, då ska jag träffa ingen mindre än ELLIE :D woho, jag saknar den tjejen så grymt mycket! Vi ska springa omkring och tramsa på IKEA och sånt där som man nu gör i lilla Älmhult!
Jag mår föresten mycket bättre nu med min kära lilla magsjuka. Har varit i skolan och allt det där, så nu har jag bara en förjävlig hosta och ordentligt ont i halsen. Menmen, det ska kännas att det är vår! :)
Dags att fixa sig till skolan, puss!
BTW 10 dagar tills In Full Regalia släpps, TIO DAGAR TIO DAGAR TIO DAGAR TIO DAGAR!
Bilden är kanske överredigerad, men jäklar vilka sommarminnen som väcks i mig :D
Hänglsen, Melody Club och sena nätter med Amanda!

Sjuk

Ligger i sängen och dricker en massa vatten, vågar inte äta något för då spyr jag nog. Igår spydde jag som fan hela kvällen,  vet inte varför? Har nog gått och dragit på mig någon influensa, det verkar inte bättre.
Har ont i magen, huvudet och halsen och har världens hosta, kan knappt röra mig. Fy fan jag orkar inte med det här!
Kolla vilken läckerbit!

Fest!

Lördagskvällen blev så otroligt lyckad!
Fan vad roligt det va, att festa med helt okända människor är bland det roligaste som finns.
Orkar inte berätta om kvällen, det hände för mycket och jag sov för lite så nu ska jag duscha och sen är det sängdags!
Puss!

MY GIRL AND I

INATT E D DU & JAG BABY
JAG ÄLSKAR MIN BÄSTA VÄN, JÄTTEMYCKET!

CAPS LOCK-DAGEN

DET ÄR JÄTTEKUL, JAG LOVAR!



THIHIH SEN SITTER JAG OCH KOLLAR I DENNA FINA BOKEN JAG FICK AV AMANDA NÄR JAG FYLLDE ÅR!




HAHA SÖTT VA?

Ninjaspark i Talang

Dålig musik har aldrig klingat såhär bra i mina öron förut:
myspace.com/ninjasparkswe
Man kan inte låta bli att älska musiken trots att den ger en skador i huvudet.

Missa inte NiNJASPARK i Talang ikväll kl: 20.00 på tv4



Och jag, jag står maktlös inför kärleken igen

Har ni blivit sådär överdrivet glad och varm i hela kroppen när ni fått ett fint sms från någon som betyder så otroligt mycket för er?


Torsdag morgon

åh vad jag hatar att jag fortfarande inte vant mig vid att det är lov!!!!
Jag vaknar runt halv åtta varenda morgon och det irriterar mig för jag vill sova sova sova! Nu är lovet snart slut också :c
Jag och Amanda cyklade till jobbet igår, och sen jobbade vi i fem timmar och sen skulle vi cykla hem och tänkte då ta en annan väg, vi skulle se vart den ledde tänkte vi. Den ledde rakt ut i ingenting, skogen .... vi fick alltså cykla tillbaks samma väg och sen börja om från början typ, skitkul...
haha när vi kom hem så pumpade farfar hjulen på våra cyklar och sen stack vi hem till Amanda och spelade Uno hela kvällen, ni vet det färgglada kortspelet? :D älskar uno, det äger!

Darling, don't you see I can't be satisfied until I hold you tight

The Killers är fan bäst!
Nästan.
Ska snart ringa och väcka Amanda för vi ska åka till jobbet. Hoppas jag kan övertala henne till att cykla istället för att åka buss, det är så fint väder!
Puss

Bellman

En bild på Bellman för vi myste i solen innan

Rullskridskodisco

Lyssnar på Ninjaspark och väntar på att tiden ska gå så att jag kan möta upp Amanda vid bussen och sen gosa med henne resten av dagen, saknar min bästa vän trots vi bara sågs för typ två dagar sen.
Haha jag tröttnade på att vara ute när solen gick i moln, då gick jag in.

Godmorgon!

Vaknade av att hela mitt rum var fyllt av SOL! Helt underbart! Nu har jag ätit frukost, borstat tänderna och fått på mig kläder så nu ska jag ut och tillbringa hela min dag i solen och inte sitta inne vid min dator, hur söt och lockande den än är. Ikväll ska jag nog träffa Amanda en stund och imorgon ska vi jobba tillsammans :D kommer bli roligt kan jag tänka mig. Dags att kila, pusspuss!

Glad Påsk!

Har haft en underbar start på mitt påsklov.
Karlshamn med Matilda, vi bodde i stugan och det var awesome!
Torsdagen och fredagen tog vi det mest bara lugnt och gick omkring vid havet, på klipporna, det var supermysigt! På fredagskvällen handlade vi på city gross och fick med oss lite hårfärg så vi färgade håret på kvällen, haha.
På lördagen tog vi tåget till Karlskrona och gick runt där tills jag fick huvudvärk och ville åka tillbaks till Karlshamn. När vi kom tillbaks bakade jag lite minttoppar som blev jättemumsiga och sen somnade jag på soffan för att sen vakna med världens huvudvärk. Men sen fick jag i mig ipren och vatten, och Matilda lagade mat och det var så gott så. På kvällen kollade vi på körslaget, drack te och hade det mysigt!
På söndagen hade vi båda sån hemlängtan att vi inte ville stanna tills på måndagen så vi började städa och packa, sen fick vi skynda oss som fan till tåget och kom fram två minuter innan det gick. Sen fick vi åka tåg och vänta Hässleholm och sen fick jag åka buss och fick gå inom Amanda och låna toaletten innan jag äntligen kom hem och kunde sova i min egna säng.
Underbar helg, borta är bra men hemma är fan bäst!
Idag har jag träffat Anna & Julie, och sen suttit hos min söta farmor en stund. Vi spelade kort och hon löjlade sig och trodde att jag fuskade för att jag vann!
Imorgon ska jag ta det lugnt och på onsdag och torsdag ska jag jobba. Ska bli kul, faktiskt! :) behöver pengarna om man säger så.

RSS 2.0